Vejlening Til BullGuard Desktop Protection

Find al den hjælp, du har brug for, i de detaljerede vejledninger til BullGuard Protections forskellige elementer

Velkommen til BullGuards hjælp til stationær beskyttelse

De nedenståennde hjælp filer indeholder detaljerede oplysninger om hvordan de eksisterende BullGuard moduler til Desktop programmer virker og også trin-for-trin vejledning for at bruge dem.

Hvordan du kan identificere hvilket BullGuard produkt du har købt:

• Login på Min konto sektionen med din BullGuard brugternavn og password.
  • Tjek Mine abonnementer sektionen for at lære hvilken product pakker du har på din konto.

Den nedenstående tabel oplyser hvilken moduler er tilgængelige og med hvilket prdukt pakke:

Antivirus - -
Firewall - - -
Backup - -
Vulnerability Scanner - - -
Spamfilter - -
Parental Control - - -
PC Tune Up - - -
Identity Protection - - -
Social Media Protection - - -
Support 24/7
Vi bruger cookies for at sikre vores besøgende en god oplevelse på vores side. Ved at fortsætte på siden, antager vi at du ikke har noget imod cookies. Du kan altid skifte dine cookie indstillinger.