Vejlening Til BullGuard Desktop Protection

Find al den hjælp, du har brug for, i de detaljerede vejledninger til BullGuard Protections forskellige elementer

Administrer BullGuard installationer

Trin 1

Få adgang til din BullGuard konto herfra og logge ind med dit brugernavn og adgangskode.

Trin 2

Rul ned til Aktive Installationer afsnit. Den ser ud som her:

Trin 3

Fra listen kan du slå de BullGuard-installationer, du har brug for, til eller fra ved at klikke på skyderen Slå til/fra (den grønne skyder, der er markeret på ovenstående skærmbillede). Hver post på listen viser Enhedsnavn på den computer, hvorpå den pågældende installation af BullGuard sidst blev registreret.

Du kan bruge det tilsvarende Enhedsnavn og IP-adresse til at matche Installationer fra din konto til aktuelle computere.

For at kunne finde et Produkt ID på en bestemt computer, skal du gøre følgende:

-    Tryk på BullGuard Ikonet fra skriverbord eller brug Start knappen > Alle programmer > BullGuard

-    Tryk på Indstillinger I den øverste højre hjørne

-    Vælg Generelt

-     Du finder her din BullGuard Produkt ID I den nederste del af siden.

For at finde Computernavn højre-klik på Computer ( Windows Vista/ 7/ 8 /10 ) og vælg Egenskaber. I de nye vinduer det åbner op du vil kunne finde Computer Navn.

Trin 4

Prøv at logge ind igen ved at indtaste din brugernavn og adgangskode på den computer du ønsker at aktivere BullGuard.

Vi bruger cookies for at sikre vores besøgende en god oplevelse på vores side. Ved at fortsætte på siden, antager vi at du ikke har noget imod cookies. Du kan altid skifte dine cookie indstillinger.