Vejlening Til BullGuard Desktop Protection

Find al den hjælp, du har brug for, i de detaljerede vejledninger til BullGuard Protections forskellige elementer

Trin for trin-guide til afinstallation af BullGuard

Hvis du vil fjerne BullGuard fra computeren, vil denne vejledning vise dig hvordan.

Afinstallationsprocessen kan startes ved enten at bruge afinstallationsprogrammet i BullGuard-mappen, på system-disken inde i Programmer eller ved at bruge Kontrolpanelet Programmer og Funktioner.

Inden du går i gang med at afinstallere BullGuard, bør du sikre dig, at du har lukket og gemt alle dokumenter. Afinstallationsprocessen kræver genstart af computeren, som kan medføre tab af informationer, der ikke er gemt.

Trin 1

Det første afinstallationsvindue er Velkommen-vinduet. Klik på Næste for at fortsætte.

Trin 2

I det næste vindue får du mulighed for at beholde de aktuelle BullGuard-indstillinger, hvis du vil geninstallere programmet.

ExclamationMarkOm at beholde indstillingerne

Indstillingen "Bevar indstillingerne" gemmer alle antivirus- og firewallindstillinger og sikkerhedskopier af filer. Det anbefales at gemme brugerpræferencer, hvis du har planer om at geninstallere BullGuard og ønsker at undgå at gennemgå redigering af alle moduler og profiler forfra.

Trin 3

Efter klik på Næste vises en statuslinje over, hvornår afinstallationsprocessen er færdig. Undgå at lukke vinduet imens, og vent på, at det er færdigt. For tidlig lukning af afinstallationsvinduet kan medføre en ufærdig installation og kan forhindre korrekt geninstallation af BullGuard.

Inden afinstallationen bliver færdig, en webside åbner sig med meddelelsen " Tak fordi du bruger BullGuard"

Trin 4

Det sidste vindue i slutningen af afinstallationsprocessen for BullGuard Premium Protection og BullGuard Internet Security beder brugeren om at genstarte computeren. Vælg Genstart nu for at genstarte computeren eller Jeg genstarter senere for at udskyde genstart af computeren.

ExclamationMarkGenstart computeren

Det er nødvendigt at genstarte computeren, da nogle BullGuard-komponenter som f.eks. antivirus- og firewall-drivere kun kan fjernes ved opstart af Windows. Bemærk, at geninstallation af BullGuard uden at genstarte computeren vil hindre installationsprocessen i at afslutte korrekt.

Vi bruger cookies for at sikre vores besøgende en god oplevelse på vores side. Ved at fortsætte på siden, antager vi at du ikke har noget imod cookies. Du kan altid skifte dine cookie indstillinger.