Spiltilstandsprofil

Spiltilstanden er en generel profil, som du kan indstille til flere spil samtidig ved at tilføje de udløsende eksekverbare filer og tilpasse firewallreglerne efter behov.

Hvis du vil tilpasse profilen, skal du bare flytte til fanen Profiler i modulet Spil, vælge profilen Game Mode og klikke på Rediger.

Fanen Generelt

Under fanen Generelt i profilen kan du tilføje flere eksekverbare filer fra forskellige spil, så profilerne bliver aktiveret automatisk, når du starter et af spillene. Klik på knappen + for at tilføje eksekverbare filer til overvågningslisten eller – for at fjerne dem.

Undertryk BullGuard-meddelelser og planlagt aktivitet: Denne mulighed deaktiverer alle pop op-meddelelser fra BullGuard og udsætter al planlagt scannings- og backup-aktivitet.

Sluk for spamfilter: Deaktiverer spamfiltermodulet.

Tilpasset ikon: Bruger spillets eksekverbare filikon til den valgte profil.

Fanen Antivirus

Under fanen Antivirus kan du indstille, hvad realtidsovervågningen må scanne, og hvad den skal springe over for at forbedre spillets ydelse.

Scan filer: Aktiverer eller deaktiverer Antivirus realtidsfilbeskyttelse.

Scan kun filer, der er åbnet til eksekvering: Realtidsovervågning vil kun scanne filer fra de kørende processer. Dette vil sikre, at der ikke er nogen CPU-spidsbelastning på grund af realtidsovervågning, når der scannes store mængder filer.

Scan internettrafik: Aktiverer On Access-funktionen til kontrol af netværkstrafikken og registrerer eventuelle trusler mod computeren. Denne funktion kan efterlades uden at være markeret.

Scan indkomne e-mails: Får opstartsprogrammet til at scanne alle e-mails, der modtages af din e-mail-udbyder. Denne funktion kan efterlades uden at være markeret.

Udelad spilmapper fra scanning: Aktivering af denne funktion hindrer realtidsovervågningen i at scanne spilfilerne. Når en fil bliver scannet af opstartsprogrammet, kan filen først bruges, når antivirusprogrammet har scannet den. Spil bruger mange filer, og det kan medføre faldende ydelse at få dem scannet af antivirus. Derfor anbefales det at aktivere denne funktion.

Scan filer fra netværkssteder: Giver BullGuard mulighed for automatisk at scanne netværksressourcer, når de åbnes på din computer. Undlad at markere denne funktion for at undgå dårlig ydelse.

Scan filer fra cd-/dvd, hukommelsesdrev og disketter: Giver BullGuard mulighed for at scanne filer fra flytbare lagermedier.

Fanen Firewall

Fanen Firewall giver dig mulighed for at definere regler, som enten tillader programmerne at få forbindelse til internettet eller blokere deres netværksadgang.

Ved at klikke på Porte kan du tilføje de portnumre, som spillet skal bruge for at få forbindelse til enten en server eller en fjerncomputer.