Registrering en ny konto

Installerer du BullGuard Mobile Security for den første gang, skal du oprette en konto før du kan bruge den. Bemærk at registrering kræver internetforbindelse (trådløst eller data forbindelse).

For at komme I gang skal du åbne BullGuard appén på din enhed og godkende BullGuard Mobile Security EULA (slutbrugerlicensaftaler) ved at trykke på Accepter. Ønsker du at afvise og lukke appén, skal du trykke på Tilbage knappen.

Har du godkendt aftalen, vil du blive bedt om at oprette en konto i Sign up skærmen. Har du allerede en konto, tjek venligst installationens guiden i stedet.

E-mail: Sørg for at mailadressen er gyldigt, da personlige oplysninger om din konto og fornyelser vil blive sendt til denne mailadresse. Også, for at forhindre misbrug, sørg for at du er den ene ejer af mailadressen.
 Password: Vælg en adgangskode der indeholder mindst 8 tegn og består af bogstaver og tal.  Der skelnes mellem små og store bogstaver og adgangskoden må ikke indeholde specialtegn (dvs. @ # $% ": ÆØÅ)
 Bekræft adgangskode: Bekræft den valgte adgangskode for at undgå eventuelle tastefejl.

Når du trykker på Register, vil programmet oprette din konto og vil åbne startskærmen.
I det første skærmbillede kan du vælge, om du ønsker at aktivere en licens-nøgle (hvis du ikke allerede aktiverede en på din konto tidligere) eller aktivere den gratis version.

Vi bruger cookies for at sikre vores besøgende en god oplevelse på vores side. Ved at fortsætte på siden, antager vi at du ikke har noget imod cookies. Du kan altid skifte dine cookie indstillinger.