Forældrekontrol modulen

Forældrekontrol modulen samarbejder med en webbaseret kontoadministrering konsol, hvor du kan oprette og overvåge specifikke handlinger på mobilenheden.

Forældrekontrol modulen som er indbygget i BullGuard Mobile Seucrity kun viser status på tjenesten og overvågede elementer, mens modulens kontrolpanel kan opnås fra Mobile Security Manager, for at forhindre misbrug.

PACMain

Opkald: viser status for opkaldovervågning. Det vil tælle opkald og vise telefonnumre til / fra hvilke opkald blev foretaget/modtaget.

Meddelelser: viser status på SMS overvågning. Når slået til, antallet og indholdet af sendte / modtagne SMS vil være tilgængelige på din Mobile Security Manager.

Find: viser status på automatisk placering tjenesten. Er den slået til, vil BullGuard forsøge at lokalisere enheden hver x minutter (timer), afhæning af hvordan har du planlagt den i Mobile Security Manager.

Billeder: viser status på billedovervågning. Miniaturer af alle billeder, der sendes / modtages via MMS, vil blive vist i Mobile Security Manager.

Vi bruger cookies for at sikre vores besøgende en god oplevelse på vores side. Ved at fortsætte på siden, antager vi at du ikke har noget imod cookies. Du kan altid skifte dine cookie indstillinger.