Administrer BullGuard installationer

Trin 1

Få adgang til din BullGuard konto herfra og logge ind med dit brugernavn og adgangskode.

Trin 2

Rul ned til Aktive Installationer afsnit. Den ser ud som her:

Trin 3

Her kan du slå til eller fra de installationer du ønsker, ved at trykke på Aktiver/Deaktiver knap (den kredsede fra den ovenstående billede). Listen indenholder alle computere navne fra enhver computer som har haft en BullGuard installation på.

Hvis du holder musemarkøren over "+" tegnet ved siden af en af dine installationer, vil du se den BullGuard Product ID som passer til det. Du kan bruge dette og den tilsvarende Computer Navn og IP-adresse for at matche Installationer fra din konto til de faktiske maskiner.

For at kunne finde et Produkt ID på en bestemt computer, skal du gøre følgende:

-    Tryk på BullGuard Ikonet fra skriverbord eller brug Start knappen > Alle programmer > BullGuard

-    Tryk på Indstillinger I den øverste højre hjørne

-    Vælg Generelt

-     Du finder her din BullGuard Produkt ID I den nederste del af siden.

For at finde Computernavn højre-klik på Min Computer ikonet ( for Windows XP ) eller Computer ( Windows Vista/ 7/ 8 ) og vælg Egenskaber. I de nye vinduer det åbner op du vil kunne finde Computer Navn.

Trin 4

Prøv at logge ind igen ved at indtaste din brugernavn og adgangskode på den computer du ønsker at aktivere BullGuard.

BullGuard Teamet.