Jeg vil købe prisbelønnet Norton-beskyttelse til mine enheder

Norton 360 Deluxe har flere beskyttelseslag, der hjælper dig med at gøre dit digitale liv mere sikkert.

Norton 360 Deluxe kan bruges på flere enheder og omfatter også:

  • Sikker VPN
  • Password Manager
  • Smart Firewall
  • 100 % Virus Protection Promise*
  • 2 GB Cloudbackup af PC**
  • Forældrestyring
  • Skoletid
  • Læs mere
Få flere oplysninger
Norton 360

Norton™ 360 Deluxe Godt og pålideligt system Norton™ fungerer rigtig godt. Det er altid opdateret og giver et godt og sikkert PC-miljø. VPN er også en god funktion.

Af Alan, 10. juni 2022

(fra vores bedste kommentarer)
PC Mag

PC Mag:


Et varemærke tilhørende Ziff Davis, LLC. Brugt under licens. Genoptrykt med tilladelse. © 2022 Ziff Davis, LLC. Alle rettigheder forbeholdes.

Ofte stillede spørgsmål

Fra den 25. juli 2022, kan BullGuard-produkter og -tjenester ikke længere købes.

Millioner af mennesker over hele verden stoler på Norton, som tilbyder en omfattende portefølje af produkter og tjenester, der sikrer din cybersikkerhed.

Læs mere

Norton er det førende mærke i verden inden for cybersikkerhed og tilbyder en bred vifte af prisbelønnede produkter og tjenester, der kan hjælpe dig med at være beskyttet online.* Nogle af de bedste BullGuard-funktioner findes nu også i nogle af Norton-produkterne.
Klik her for at få alle vigtige oplysninger om Norton-produkter og -tjenester.

*Globale data baseret på en onlineundersøgelse af 11.379 voksne i 14 lande foretaget af Savanta: MSI på vegne af NortonLifeLock, oktober 2021.

Jeg er allerede BullGuard-kunde med et aktivt abonnement

BullGuard og Norton er nu en del af samme virksomhed, og derfor overføres dit nuværende BullGuard-abonnement til et tilsvarende eller opgraderet Norton-abonnement uden ekstra omkostninger for dig!

Vores mission er at sørge for, at du er sikker online og at sørge for, at din rejse sammen med os og din oplevelse med vores produkter er nem og ligetil.

Ofte stillede spørgsmål

Ikonet er ændret fra BullGuard-logoet til Norton-logoet.

Hold øje med dette ikon på din enhed:

Vi har overført dit BullGuard-abonnement til Norton. Hermed vil din beskyttelse fortsætte uden afbrydelser i hele din abonnementsperiode.

Hvis du stadig bruger BullGuard-beskyttelse, anbefaler vi, at du overfører dit abonnement til Norton så hurtigt som muligt. Du kan finde en vejledning i Overfør din BullGuard-beskyttelse til Norton.

Vi har overført dit BullGuard-abonnement til Norton. Overførslen til Norton sker automatisk, og din beskyttelse fortsætter uden afbrydelser i hele abonnementsperioden.

Hvis du stadig bruger BullGuard-beskyttelse, anbefaler vi, at du overfører dit abonnement til Norton så hurtigt som muligt. Du kan finde en vejledning i Overfør din BullGuard-beskyttelse til Norton.

Bemærk: Hvis du har sikkerhedskopieret data med BullGuard, anbefaler vi, at du først gendanner dine BullGuard-backupdata og derefter fortsætter med overførslen.

Selv om overførslen til Norton er indstillet til at være automatisk, sker det ikke altid automatisk. Hvis du stadig bruger BullGuard-beskyttelse, anbefaler vi, at du manuelt overfører dit abonnement til Norton så hurtigt som muligt. Du kan finde en vejledning i Overfør din BullGuard-beskyttelse til Norton.

Dit nuværende BullGuard-abonnement overføres til et tilsvarende Norton-abonnement til samme pris som dit BullGuard-abonnement. Hvis du vil sammenligne de forskellige abonnementer, kan du finde sammenligningstabellen her.

Din BullGuard-konto er allerede overført til Norton. Du vil kunne logge ind på Norton-kontoen med dine eksisterende BullGuard-loginoplysninger.

Bemærk: Hvis du har brugt et brugernavn til din BullGuard-konto, skal du tilføje "@bullguard.com" til brugernavnet, når du indtaster mailadressen for at få adgang til din Norton-konto.

BullGuards produkter og tjenester understøttes ikke længere. Dit nuværende BullGuard-abonnement overføres til et tilsvarende Norton-abonnement til samme pris som dit BullGuard-abonnement. Du kan være sikker på, at din beskyttelse fortsætter uden afbrydelser i hele din abonnementsperiode. Abonnementets varighed ændres heller ikke – den resterende tid på dit nuværende BullGuard-abonnement beholdes og overføres til dit Norton-abonnement.

Hvis du stadig bruger BullGuard-beskyttelse, anbefaler vi, at du overfører dit abonnement til Norton så hurtigt som muligt. Du kan finde en vejledning i Overfør din BullGuard-beskyttelse til Norton.

Ja. Hvis du har et BullGuard-abonnement med automatisk fornyelse, overføres det til et tilsvarende Norton-abonnement med automatisk fornyelse til samme pris som dit BullGuard-abonnement. Du kan være sikker på, at din beskyttelse fortsætter uden afbrydelser i hele din abonnementsperiode.

Abonnementets varighed ændres heller ikke – den resterende tid på dit nuværende BullGuard-abonnement beholdes og overføres til dit Norton-abonnement.

Hvis du stadig bruger BullGuard-beskyttelse, anbefaler vi, at du overfører dit abonnement til Norton så hurtigt som muligt. Du kan finde en vejledning i Overfør din BullGuard-beskyttelse til Norton. Dit Norton-abonnement fornys automatisk, så længe dine faktureringsoplysninger er opdaterede på my.norton.com.

Vi er forpligtet til at give dig gennemsigtighed vedrørende dine personlige oplysninger. Vi håndterer personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Vi hverken sælger, deler, leaser eller udlejer dine personlige oplysninger til tredjeparter mod betaling eller andre modydelser.

Ja. Norton-teknologien blokerer hver dag millioner af cybertrusler og giver realtidsbeskyttelse mod eksisterende og nye trusler, der kan udsætte dine personlige oplysninger for fare. Norton har 40 års erfaring med cybersikkerhed.

Du kan læse mere om Norton og vores produkter og tjenester her.

BullGuards produkter og tjenester understøttes ikke længere. De ofte stillede spørgsmål på denne side hjælper med at besvare nogle af de mest almindelige spørgsmål vedrørende dit nuværende BullGuard-abonnement. Du kan se yderligere ofte stillede spørgsmål ved at klikke her.

Hvis du stadig bruger BullGuard-beskyttelse, anbefaler vi, at du overfører dit abonnement til Norton så hurtigt som muligt. Du kan finde en vejledning i Overfør din BullGuard-beskyttelse til Norton.

BullGuards produkter og tjenester understøttes ikke længere. Dit nuværende BullGuard-abonnement overføres til et tilsvarende Norton-abonnement til samme pris som dit BullGuard-abonnement.

De ofte stillede spørgsmål på denne side hjælper med at besvare nogle af de mest almindelige spørgsmål vedrørende dit nuværende BullGuard-abonnement.

Hvis du ønsker yderligere hjælp, kan du rulle ned ad denne side og bruge Kontakt os nederst for at komme i kontakt med os.

Du kan se yderligere ofte stillede spørgsmål ved at klikke her.

Support

Vi er der altid for at hjælpe

Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål, som ikke er besvaret i vores Ofte stillede spørgsmål.

Kontakt os

Vigtige oplysninger om abonnementstilbuddet og prisen:

*Virus Protection Promise: For at være berettiget til virusfjernelsestjenesten skal du have et abonnement på en antivirustjeneste, der fornys automatisk. Hvis vi ikke er i stand til at fjerne virussen fra din enhed, beregnes refunderingen på grundlag af den pris, du har betalt for den indeværende abonnementsperiode. Hvis du har et abonnementet fra NortonLifeLock, der er købt sammen med enten et andet tilbud fra NortonLifeLock eller et tilbud fra en tredjepart, vil tilbagebetalingen være begrænset til prisen på selve abonnementet i den indeværende abonnementsperiode, og den vil ikke kunne overstige den samlede pris, du har betalt. Tilbagebetalingen beregnes eksklusive rabatter eller modtagne tilbagebetalinger og betalte skatter og afgifter, undtagen i visse forbundsstater og lande, hvor skatter og afgifter kan refunderes. Refundering gælder ikke for skader, der er opstået som følge af virus. Se norton.com/virus-protection-promise for at få mere at vide.

**Cloudbackup-funktioner fås kun til Windows (undtagen Windows i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor).