German Startup screen

Posted 5/14/2008 9:28 AM
#62159
User avatar

gallahad Member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 1
About 25% of the time when I start up the computer from cold the Bullguard first screen appears in German instead of English. Otherwise everything else seems OK. Anybody else getting this problem or know why it happens?
Posted 6/18/2008 2:05 AM
#62862
User avatar

Bluecandylover Member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 1
I get the German screen up 25% of the time as well.
Posted 6/19/2008 9:33 AM
#62885
User avatar

Alex S. Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 56
Hello,


Please PM me both usernames and I will look up any possible causes of this happening.

Thanks.
Alex Sarchiz
Senior Support Technician
[url]support@bullguard.com[/url]
www.bullguard.com
  • Unread posts or replies
  • No unread posts or replies
  • Unread Posts (Read Only Forum)
  • No Unread Posts (Read Only Forum)

Forum Information

Currently it is Tuesday, August 4, 2020, 2:13 AM (GMT +2)
There are a total of 61,821 posts in 13,645 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts.

Who's online

This forum has 38,610 registered members. Please welcome our newest member, Cristian.
There are currently no users on-line.
×

Just a minute

Privacy has never been so important.

Nearly 50% of online users are now using a VPN to protect their privacy.

Find out why

…and if it grabs you bag yourself a VPN bargain.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. By continuing to browse, we are assuming that you have no objection in accepting cookies. You can change your cookie settings at any time.