BullGuard hjælp

Sikkerhedskopiering > onlinedrev

Åbning af onlinedrevet

Alle BullGuard-abonnementer indeholder et online sikkerhedskopieringsdrev. Brugere kan åbne onlinedrevet fra BullGuard-programmet med knappen Onlinedrev fra sikkerhedskopieringsoversigten, fra Windows Explorer eller fra internetbrowsere (som f.eks. Internet Explorer).

Ved arbejde på onlinedrevet bliver alle filer sikkerhedskopieret manuelt af brugeren uden brug af sikkerhedskopieringsprofiler. Krypterede, arkiverede og komprimerede filer kan ikke åbnes fra onlinedrevet. Hertil anbefaler vi brug af hentningsvejledningen.

Brug af onlinedrevet

* Åbn BullGuard, gå ind i sikkerhedskopieringsoversigten, og klik på knappen onlinedrev, eller åbn Min computer eller Windows Explorer, så vil du kunne se ikonet for onlinedrevet.

Åbn min computer

Du kan åbne Min computer fra Windows startknappen eller Windows Explorer enten ved at højreklikke på ikonet Min computer eller vælge gennemse eller trykke på windowstasten + E på tastaturet.

* For at sikkerhedskopiere filer direkte på onlinedrevet kan du bruge træk og slip-funktionen eller kopier-sæt ind. Der vises et pop op-vindue, der fortæller om forløbet af sikkerhedskopieringen.

* Filerne gendannes enten ved at bruge træk og slip fra sikkerhedskopieringsdrevet til en destination på din computer eller bruge kopier-sæt indfunktionen til at flytte filerne fra drevet.