Kom i gang > Installation af BullGuard > Installation

Trin for trin-guide til installation af BullGuard Backup

Windows sikkerhedsadvarsel

Når du kører BullGuard Downloader eller BullGuard Installer, får du måske en sikkerhedsadvarsel fra Windows. Ved Windows Vista/7 UAC-advarsel klikker du på Ja.

Windows Vista/7 Brugerkontokontrol pop op-vindue

Installation af BullGuard

Trin 1

Det første vindue, der kommer frem, er Velkommen-vinduet. Det beder dig om at lukke alle dokumenter, der ikke er gemt, idet nogle trin i installationsprocessen kan kræve en genstart for at fungere. Klik Næste for at fortsætte.

Inden der fortsættes med installation af programmet, skal brugeren acceptere EULA (slutbrugerlicensaftale), som beskriver både brugers og BullGuards rettigheder og ansvar. Hvis du vil installere BullGuard på standardplaceringen, skal du bare klikke på Næste for at starte installationsprocessen.

Tilpas

Klik på Tilpas... for at vælge, hvor BullGuard skal installeres. Standardlokationen er i Windows standard Programfilsti. Hvis du vil ændre det, kan du skrive en anden lokation eller klikke på Gennemse for at angive en ny lokation. Klik på Installer for at fortsætte.

Trin 2

Efter klik på Installer vises et nyt vindue med en statuslinje. Lad installationen gøre sig færdig, og undlad at lukke vinduet, mens BullGuard bliver installeret. Så snart statuslinjen når 100 %, vises et nyt vindue.

Trin 3

Så snart BullGuard Backup er installeret på computeren, kan brugeren begynde at bruge programmet og logge ind med brugernavn og adgangskode. Klik Afslut for at starte programmet.