BullGuard Help

Home-module > Uw account

BullGuard-accounts activeren, beheren, wijzigen en opwaarderen.

BullGuard Badkup werkt op basis van een abonnement. U moet een account aanmaken en inloggen om de applicatie te gebruiken.


Alle accounts worden in onze database opgeslagen en BullGuard koppelt hier de abonnementsgegevens aan. Afhankelijk van uw abonnement hebt u toegang tot alle modules van de BullGuard-applicatie of alleen tot bepaalde modules, zoals Spamfilter of Backup.

Via het tabblad Account in de Home-module krijgt u rechtstreeks toegang tot uw BullGuard-abonnement en kunt u het gebruikersaccount wijzigen en uw abonnement opwaarderen, verlengen of uitbreiden door licentiesleutels toe te voegen.

De gebruikersnaam van uw BullGuard-abonnement is het e-mailadres dat wordt getoond onder Gebruiker wijzigen.

Uw BullGuard-account

Gebruiker wijzigen

De huidige ingelogde gebruiker wordt weergegeven in het programmaonderdeel Gebruiker wijzigen en op de Overzichtspagina van de BullGuard-interface. Door op de knop Gebruiker wijzigen te klikken wordt het Inlog-venster weergegeven, waar gebruikers opnieuw in kunnen loggen met hun accountgegevens of met een nieuw BullGuard-account. Als het wachtwoord is gewijzigd of hersteld, moet u opnieuw inloggen met de nieuwe accountgegevens.

 Registratieproces

Let wel, het registratieproces is alleen beschikbaar als u BullGuard voor het eerst op uw computer installeert. Als er eerder een andere versie is geïnstalleerd op de computer, is deze optie niet beschikbaar.

Alle BullGuard Internet Security-accounts kunnen worden gebruikt op drie verschillende computers tegelijk. U moet uw abonnement opwaarderen als u meer dan drie computers wilt beschermen met hetzelfde account.

Alle BullGuard-accounts worden beschermd met een gebruikersnaam en een wachtwoord die door de gebruiker moeten worden aangemaakt tijdens de eerste registratie. De gebruikersnaam moet een geldig e-mailadres zijn waar alle e-mails van BullGuard (inclusief betalingsbevestigingen) naar toe worden verstuurd.

Beveiligingsistellingen beschermen met een wachtwoord: Hiermee kan BullGuard de toegang tot bepaalde gedeeltes beperken door te vragen naar het accountwachtwoord van de gebruiker bij toegang.

- De Home en Backup modules zijn beveiligd met een wachtwoord

- Als u de Backup module (profielplanner) uitschakelt, moet u dit met uw wachtwoord bevestigen

- Als u BullGuard uitschakelt via het pictogram in het systeemvak (rechts klikken en Afsluiten kiezen) vereist bevestiging met een wachtwoord.

Als u een van deze onderdelen wilt openen, vraagt BullGuard eenmalig om een wachtwoord. Gedurende een door u opgegeven periode wordt u niet opnieuw om een wachtwoord gevraagd. Als de periode van “Geen wachtwoordverzoek” is verlopen, wordt u opnieuw om uw wachtwoord gevraagd. Ook als u BullGuard afsluit en opnieuw start, moet u uw wachtwoord invoeren.

U kunt deze optie inschakelen of uitschakelen als u voor het eerst inlogt of uw account registreert. Vervolgens kunt dit doen via Status en Instellingen op de Home-pagina.

 

Met behulp van Accountopties kunt u ervoor kiezen dat BullGuard de volgende keer automatisch inlogt met behulp van de ingevulde accountgegevens (de optie 'Automatisch inloggen') en u kunt eventueel gegevens over uw proxyserver invoeren (de optie Ik maak gebruik van een verbinding met een proxyserver).

Onder Privacybeleid bekijken kunt u informatie vinden over het beleid rond de inzameling en verwerking van persoonlijke gegevens en zien dat BullGuard voldoet aan de geldende wetten en overeenkomsten betreffende het beheer van persoonlijke gegevens.



Wachtwoord terugzetten

Een andere reden om een geldig e-mailadres te gebruiken is het terugzetproces voor wachtwoorden, waarbij automatisch een e-mail wordt verzonden waarmee u een zoekgeraakt wachtwoord terug kunt zetten. U moet deze terugzetprocedure doorlopen, omdat het Support Team geen toegang heeft tot uw wachtwoord en op grond van de wetgeving op het gebied van de gegevensbescherming uw wachtwoord ook niet terug mag zetten.

Stap voor stap uw wachtwoord herstellen

Stap 1.

Klik op knop Mijn wachtwoord herstellen. U komt terecht op de webpagina van BullGuard voor het herstellen van wachtwoorden. U moet het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor uw BullGuard account invullen en bevestigen. U moet ook de tekens in de afbeelding intoetsen om te voorkomen dat kwaadaardige applicaties uw wachtwoordaanvraag onderscheppen. U moet de tekens in de afbeelding precies zo overtypen als ze zijn weergegeven, dus let op hoofdletters en kleine letters.

 

Stap 2.

Nadat u op Verzenden hebt geklikt, verschijnt er een bevestiging om u te laten weten dat er een e-mail is verzonden naar het e-mailadres dat u hebt gebruikt in het aanvraagformulier.

 

Stap 3.

Deze e-mail bevat een link waarmee u het wachtwoord naar wens kunt terugzetten. BullGuard gebruikt deze methode om er zeker van te zijn dat alleen de eigenaar van het e-mailaccount (respectievelijk het BullGuard-account) de mogelijkheid heeft om het wachtwoord terug te zetten. Zelfs als uw BullGuard-gebruikersnaam op de een of andere manier in verkeerde handen komt, kan alleen de eigenaar van het e-mailaccount het wachtwoord terugzetten. Klik op de hyperlink LINK in de e-mail om het formulier voor het terugzetten van uw wachtwoord te openen. Het e-mailadres dat u hebt gebruikt tijdens de vorige stap verschijnt in het veld TO: in de e-mail.

 

Stap 4.

Nadat u op de hyperlink in de e-mail hebt geklikt, wordt een nieuw venster geopend met het formulier voor het terugzetten van wachtwoorden. Vul het e-mailadres in dat u hebt gebruikt voor het BullGuard-account en kies een nieuw wachtwoord voor uw account. U moet het wachtwoord nogmaals intypen om het te bevestigen en om typefouten te voorkomen. Klik op de knop Verzenden als u klaar bent.

 

Stap 5.

Er verschijnt een nieuw venster zodra u op Verzenden drukt om u te laten weten dat het proces succesvol is afgerond.

Stap 6.

Nadat u het wachtwoord terug hebt gezet, moet u opnieuw inloggen op BullGuard. Dit doet u door op de knop 'Gebruiker wijzigen' in het tabblad Uw BullGuard-account te klikken, waarna u de juiste abonnementsgegevens invult.



Verlengen en opwaarderen

Met deze optie kunt u een verlopen abonnement verlengen of een lopend abonnement opwaarderen. Beide knoppen brengen u naar de pagina van de BullGuard Webshop.

Bij de optie 'Verlengen' kunt u kiezen uit een periode van 1 jaar tot 3 jaar, waarbij de prijs afhankelijk is van de gekozen abonnementsperiode.

Zowel bij 'Verlengen' als bij 'Opwaarderen' toont de BullGuard Webshop alle kortingen waarvoor u in aanmerking komt.