Kom i gang > Installere BullGuard > Installere

Steg-for-steg-veiledning for installering av BullGuard Backup

Windows sikkerhetsadvarsel

Når du starter BullGuards nedlastningsverktøy eller BullGuard-installereren, kan det dukke opp en sikkerhetsadvarsel fra Windows. For Windows Vista/7 UAC-advarsel, klikk på JA-knappen.

Windows Vista/7 UAC-melding

Installere BullGuard

Steg 1

Det første vinduet som vises er velkomstbildet. Det anbefaler å lagre alle dokumenter ettersom installeringsprosessen kan kreve at du starter datamaskinen på nytt. Klikk Neste for å fortsette.

Før du fortsetter med installeringen må du godkjenne EULA (sluttbrukerlisensen) som omfatter rettighetene og ansvaret hos både sluttbruker og BullGuard Ltd. For å installere BullGuard på standardplassen, klikk Neste for å starte installeringen.

Tilpasset

Klikk på Tilpasset-knappen for å velge et annet sted for plasseringen av BullGuard-programmet. Standardplassen er i Windows Program-mappe. For å endre dette, skriv inn en annen plassering, eller klikk "Bla" for å peke til det nye stedet. Klikk på "Installer"-knappen for å fortsette.

Steg 2

Etter at du har trykket på Installer-knappen, vises et nytt bilde med en fremgangsstolpe. La installeringen bli helt ferdig og ikke steng vinduer mens BullGuard installeres. Så snart fremgangsstolpen har nådd 100 %, vises et nytt bilde.

Steg 3

Så snart BullGuard Backup er installert på datamaskinen kan brukeren begynne å bruke programmet og logge inn med brukernavn og passord. Klikk Fullfør for å starte programmet.