Er du beskyttet imod Hackere, Virus og Datatab?
L'easy og Bullguard tilbyder dig en fuld sikkerhedspakke i 3 måneder helt gratis!

Download BullGuard Internet Security og få sikret op til 3 PC'ere med Anti-virus, Anti-spyware, Firewall og Spamfilter - så undgår du ubehagelige overraskelser på din PC. Sikkerhedspakken indeholder desuden 1 GB automatisk online backup og gratis support døgnet rundt fra Bullguard.

is10_banner_leasy

BU_spot2

2_opt3pc_IS

1_kompletsikker_IS

Klik her for at downloade en gratis prøveversion af BullGuard Internet Security

Top funktioner

BullGuard Internet Security, der er designet til hjemmebrugere og mindre virksomheder, leveres med en standard 3 PC-licens. Dette prisvindende produkt indeholder Antivirus, Antispyware, Firewall, Spamfilter, Backup og Support. Der kan let opnås adgang til alle funktionerne vha. en enkelt brugergrænseflade.

Features

Antivirus

Ville du ønske, at du kunne surfe på internettet uden bekymringer? Det kan du nu! Uden at afbryde dit arbejde eller gøre din computere langsommere holder BullGuard Antivirus alle digitale trusler ude af dit system. Takket være enestående teknologi til adfærdsregistrering er programmet altid et skridt foran spyware, virus og anden malware. Og det bedste af det hele er, at du ikke skal have en doktorgrad i computere for at finde ud af, hvordan du bruger det optimalt.

Firewall

Vores superstærke firewall holder uvedkommende ude. Det første sikkerhedsniveau beskytter din computer mod hackere og identitetstyveri. Desuden beskytter det dig mod netværksangreb og forhindrer cyberkriminelle i at trænge ind i systemet.

Spamfilter

BullGuard Spamfilter holder uønskede e-mails og e-mailsvindel ude. Dette omfatter også forsøg på phishing, spredning af vira og spam på fremmedsprog. Du kan også brugertilpasse filtre, så e-mails, som du ikke ønsker at modtage, blokeres. Kort sagt: Hvis der ingen spam er, er der ingen svindel.

Sikker Surfing

Selv websteder, der virker uskadelige, kan faktisk være farlige og indeholde virus, spyware og phishing-forsøg. Men hvis du har BullGuard, er du sikker. De specielle funktioner kontrollerer alle de websteder, der dukker op i søgeresultater, og fortæller dig, hvilke der er sikre, og hvilke der bør undgås.

Game Mode

Får du ikke en god spiloplevelse uden først at skulle stoppe Internet Security? Måske er det på tide at gøre begge dele. BullGuard Game Mode dirigerer ressourcer til spillet uden at sætte sikkerheden over styr. Det sikrer, at du ikke afbrydes af alarmer, scanninger eller opdateringer. Og du kan skræddersy det til dit behov ved at redigere de eksisterende spilprofiler og oprette nye.

Parental Control

BullGuard Parental Control er et effektivt og brugervenligt værktøj, der hjælper dig med at beskytte dine børn online. I Windows-appen kan du blokere adgang til mistænkelige websteder, sæt søgefiltre på plads, begrænse dine børns tid online, overvåge deres aktivitet og endda blokere visse programmer. Det er med til at beskytte dine børn mod internetmobning og forhindrer dem i at blive eksponeret for upassende indhold. Når det drejer sig om dine børns aktiviteter på deres Android-enheder, giver vi dig kontrollen, så du styrer opkalds- og programovervågning, sporing og tyverisikring.

Sårbarhedsscanner

Sårbarhedsscanner kontrollerer for manglende sikkerhedsopdateringer, forbindelser til usikrede Wi-Fi-netværk eller programmer, der afvikles automatisk, hvilket kan være malware. Den kontrollerer også, om alle enhedsdrivere er digitalt signeret. Enhedsdrivere er vigtige filer, der gør det muligt for dig og operativsystemet at interagere med hardware, som er sluttet til systemet. Det forbedrer sikkerheden, når de er digitalt signeret.

PC Tune Up

PC Tune Up fjerner unødvendige filer og frigør hukommelse, så din computer kører hurtigere. Med Boot Manager kan du se, hvilke programmer der kører, når du starter computeren. Den fortæller dig, hvilke du ikke har brug for, så du kan deaktivere dem og få en lynhurtig start. Cleanup Helper giver dig også mulighed for nemt at frigøre plads på disken, så computeren kører hurtigere. Den fortæller dig, hvilke filer du ikke har brug for, og hvor meget plads de optager. Desuden identificerer den de filer, der er blevet dubleret, så du kan fjerne dem.

Krypteret skybaseret sikkerhedskopiering

Sikkerhedskopier direkte fra BullGuard til din Dropbox-, Google Drive- eller OneDrive-konto. Med dette nyttige værktøj kan du dele og administrere dine filer sikkert. Du skal blot vælge, hvilke filer du vil sikkerhedskopiere til dit skybaserede lager og klikke. Du kan også planlægge automatiske sikkerhedskopier, køre dem efter behov og synkronisere, så du altid har de nyeste filversioner ved hånden. Filer krypteres også med en adgangskode, der ikke er gemt af BullGuard – så dine filer altid forbliver fortrolige.

Ekspertsupport

Gratis support døgnet rundt til de problemer, som du støder på. Vores højtuddannede supportteam svarer på alle dine spørgsmål og løser dine problemer med ekspertviden. Og de står til rådighed døgnet rundt, alle ugens syv dage, hele året rundt – så hvis du får brug for det, er hjælpen altid nær.


Beskyttelse af privatlivet: BullGuard respekterer dit privatliv. Din e-mail adresse, som du opgiver, når du skal aktivere din prøveversion, vil ikke blive givet væk eller solgt til en tredje part.