OFTE STILTE SPØRSMÅL

Problemer med dine produkter, eller bare nysgjerrig? Klikk til venstre for å se svarene på de vanligste spørsmålene om BullGuard.

Mer Support?

Hvis du ikke finner det du ønsker kan du gå til vår online antivirus forum. Der kan du søke gjennom en liste med spørsmål og svar om BullGuard produkter, eller legge inn egne spørsmål.

Du kan også stille spørsmål til oss direkte.

dottedLine

BULLGUARD STANDARD

Kan du fortelle meg mer om BullGuard Antivirus?

Kan du fortelle mer om BullGuard Firewall?

Kan du fortelle meg mer om BullGuard Online Backup?

Kan du fortelle meg mer om BullGuard P2P beskyttelse?

Hvilken teknologi bruker dere?

Hva er minimum systemkrav for installasjon og bruk av BullGuard?

Er jeg 100% sikker mot virus med BullGuard?

Hvordan kan jeg beskytte datamaskinen mer effektivt mot virus?

Jeg prøver å installere drivere, og det sier jeg må deaktivere alle tjenester i overvåkings filen jeg  kjører ... Er det greit, og hvordan gjør jeg det?

Hvorfor siger Windows Security Center BullGuard moduler ikke er aktive?

Kan jeg blokkere tilgang til en bestemt nettside ved BullGuard?

Jeg har allerede et sikkerhetsprogram som utløper i løpet av få dager. Kan jeg laste ned og installere BullGuard mens den andre fremdeles er i gang?

Er det tilrådelig å bruke to anti-virus produkter eller flere i samme system?

Er du bedre enn andre sikkerhetsprodukter?

BULLGUARD ABONNEMENT SPØSMÅL

Hvorfor skal jeg registrere?

Hvordan kan jeg bytte brukere i BullGuard?

Jeg har allerede betalt for BullGuard. Hvorfor skal jeg betale igjen?

Jeg kjøpte BullGuard, men likevel det viser en test versjon. Hvordan kan jeg oppdatere kontoen med min betaling?

Jeg har endret e-postadresse. Hvordan endrer jeg konto detaljer i BullGuard?

Jeg har en betalt konto, men har du bare BullGuard test versjon på nedlastingssiden. Hvordan kan jeg laste ned den betalte versjonen?

Jeg har prøvd å aktivere min lisens nøkkel, men den sier den er allerede i bruk.  Hva gjør jeg?

Jeg måtte restarte maskinen til fabrikkinnstillinger. Hvordan får jeg BullGuard tilbake?

Kan jeg bruke BullGuard på mer enn en datamaskin?

Hvordan kan jeg betale for BullGuard?

Hva er forskjellen i prisen på abonnementene?

Hva skjer når BullGuard utløpt?

Hvordan får jeg tilbake BullGuard?

Jeg installert prøveversjonen og jeg ba om et brukernavn og passord. Hvordan får jeg dem?

Jeg bruker en proxy-server for å koble til Internett. Må jeg endre noe i BullGuard?

Jeg har betalt, men har ikke mottatt en lisensnøkkel. Hvor kan jeg finne det?

Jeg har kjøpt en oppgradering til min konto, men BullGuard viser fortsatt x dager. Hvordan kan jeg oppdatere kontoen min som betaling?

Jeg kjøpte BullGuard gjennom min ISP. Hvor kan jeg laste ned fra BullGuard?

Jeg vil betale for BullGuard gjennom min ISP, men kan ikke logge på Min konto. Hvordan kan jeg administrere kontoen min / endre passord / brukernavn endring?

Jeg kjøpte en CD, men har ikke en CD-stasjon. Hvordan kan jeg installere BullGuard og ikke betale på nytt?

BULLGUARD OPPDATERINGER

Hva er den beste oppdaterings innstillingene?

Hvor ofte oppdateres BullGuard?

Hvorfor sier BullGuard det ikke har blitt oppdatert i X dager?

Hvorfor sier Windows BullGuard ikke har blitt oppdatert i X dager?

BULLGUARD ANTIVIRUS

BullGuard har nettopp informert meg om at en infeksjon ble blokkert. Hva gjør jeg nå?

Hva er sanntid beskyttelse?

Hva er den beste virusfjerning innstillingene for sanntids beskyttelse?

Hva skjer hvis jeg har to AV programmer som kjører ved siden av hverandre? Er jeg mer beskyttet?

Hvordan søker jeg på datamaskinen?

Hvorfor kan BullGuard ikke desinfisere eller slette et virus funnet på systemet?

Hvordan fjerner jeg virus som BullGuard ikke kan slette?

Hvorfor tar det så lang tid å skanne?

Hva skjer hvis en fil er sendt til karantene?

Kan jeg slette filer i karantene?

Hva skjer med karantene filer som jeg sender til din virus laboratoriet?

Hva er hoppet over filene? Bør jeg være bekymret?

Hvordan kan jeg forbedre hastigheten på datamaskinen min?

Jeg gjorde et søk logg fra datamaskinen min, men jeg har ikke hørt fra deg ennå?

BULLGUARD SPAMFILTER

Har min BullGuard Spamfilter med min Yahoo / Gmail e-post?

Hva postklienter er kompatible med Spam-filter?

Hvorfor har jeg en mappe som heter "Spam" i min Microsoft Outlook?

Hvorfor kan ikke e-post merket som spam automatisk slettet?

Kan jeg blokkere e-post fra objekter som er / ord?

BULLGUARD SUPPORT

Hvilken type Support har du?

Hvor mye koster Support?

Hvilke språk er tilgjengelig i Support?

Hva er deres responstid?

Live Support er nede, hva gjør jeg?