Online Backup er den ultimata løsningen for dokumentsikkerhet, som mål å beskytte viktige dokumenter og filer.

Dokumenter er lagret på BullGuard backup servere i herdet, temperatur og luftfuktighet. Disse kontrolleres i bunkers 25 meter over havet i et jordskjelv-fri sone.

Disse første linje serverne er sikkerhetskopiert identiske andre linje servere plassert i en egen geografisk plassering med 300 km (186 Miles) separasjon.

Alle opplastinger og nedlastinger til og fra brukeren er gjort med sikker overføring teknologi. Det backup enheten kan aksessers ved hjelp av brukernavn og passord, fra hvilken som helst datamaskin med Internett-tilgang.

Nåværende backup disk størrelser fra 100 MB til 50 GB.

Hva er minimum systemkrav for installasjon og bruk av BullGuard?

OS: Windows 7/Windows Vista / Windows XP (SP2 minimum)
RAM: 512 MB RAM
HDD: 200 MB ledig
Internett Fornærmende: Dial Up - Tilgang til internett

Jeg prøver å installere drivere, og det sier jeg må deaktivere alle tjenester i overvåkings filen jeg kjører ... Er det greit, og hvordan gjør jeg det?

Du må åpne BullGuard programmet og velg Antivirus ikon. Klikk deretter på "Anti-virus er aktiv" ikonet for å deaktivere fil overvåking. Endelig, etter installere driverne gå tilbake til Antivirus ikonet i BullGuard og aktivere den igjen.

Hvorfor siger Windows Security Center BG moduler ikke er aktive?

Dette kan skje av to grunner. Enten BullGuard moduler egentlig inaktiv, eller ser Windows Security Center feil de som inaktive. Du kan sjekke om modulene er deaktivert eller ikke, ved å åpne BullGuard og gå gjennom Antivirus / brannmur-ikonet.

Dersom modulene er aktivert, betyr det at Windows Security Center rett og slett ikke gjenkjenner dem som aktive. Du kan i dette tilfellet, deaktivere Windows Security Center varsler for angitte modulen.