BULLGUARD BACKUP

Hvor sikre er mine filer?

BullGuard bruker en 128-bit SSL kryptert tilkobling for å laste opp filer til ditt Online Drive. Overføringen av filene kan bare nås ved hjelp av BullGuard brukernavn og passord. Så lenge du ikke deler denne informasjonen med andre, er dataene dine trygge.

Hva skjer med filene mine på min BullGuard kontoen utløper?

For lønn og test vesionen lagret filene ytterligere 30 dager på slutten. Hvis du hadde mer enn ett BullGuard produkt kjøpt på samme konto (for eksempel BullGuard Internet Security BullGuard Backup) vil filene dine lagres i ytterligere 3 måneder etter abonnementet har utløpt.

Backer BullGuard opp mine filer automatisk når jeg installerte?

Etter du installeret BullGuard 10.0, vil programmet spørre deg om du vil ha en backup profil opprettet automatisk. Hvis du velger
Ja, vil profilen bli skapt og den vil automatisk kjøre når datamaskinen er inaktiv.

Hvis du velger å ikke ha den profilen laget vil BullGuard utføre sikkerhetskopiering automatisk, med mindre du planlegger en profil. Dette kan gjøres fra
Backup-delen>Sikkerhetskopierins profiler kategorien i BullGuard ved å høyreklikke på den ønskede profilen og velg listen.

Jeg måtte endre datamaskiner og trenger data jeg trakk opp fra min gamle datamaskin. Hvordan gjør jeg det?

Hvis du har BullGuard installert på den nye datamaskinen, så alt du trenger å gjøre er å starte
Gjenopprett-funksjonen fra Backup delen av BullGuard, klikker du Hent data. Følg deretter instruksjonene fra guiden.

Om BullGuard ikke er installert på datamaskinen, åpne
Din konto og innlogging, deretter klikker du Last ned Backup og laste ned filene du trenger.

Hvordan får jeg tilgang til backup av data på en datamaskin uten BullGuard?

Om BullGuard ikke er installert, åpner du
Min konto fra hemmsida vår og logge deg på og deretter Backup Access og laste ned filene du trenger.

Motstridende Backup innstillinger.

Følgende alternativer skal ikke brukes når du oppretter en sikkerhetskopi profil fordi de kan forårsake feil når du prøver å laste opp eller laste ned data:
-
Kryptering Versjon

-
Kompresjon Versjonskontroll

-Syncronisered kryptering - når du utfører backup lokalt på skrivebordet eller i roten av stasjoner