BULLGUARD SPAM-FILTER

Har min BullGuard Spamfilter med min Yahoo / Gmail e-post?

Den BullGuard Spamfilter vil bare fungere med e-postklienter (programmer som Outlook Express, Mozilla Thunderbird, IncrediMail, m.fl.). Hvis du bruker en nettleser for å få tilgang til e-post, så vil spam-filtre ikke filtrere e-posten din.

Hva postklienter er kompatible med Spam-filter?

BullGuard Spamfilter er kompatibelt med: Outlook Express, Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, IncrediMail, Windows Mail og Windows Live Mail.

Hvorfor har jeg en mappe som heter "Spam" i min Microsoft Outlook?

Spam-mappen er opprettet utelukkende for å øke hastigheten som e-post med det og dermed bli lastet ned til din e-postklient. Mappen må være tom.

Hvorfor kan ikke e-post merket som spam automatisk slettet?

BullGuard Spamfilter vil ikke slette e-poster automatisk på grunn av risikoen for falske positiver. Dette betyr at du får en sjanse til å reetablere en gyldig e-post dersom det er feilaktig oppdaget av BullGuard som spam.

Kan jeg blokkere e-post fra objekter som er / ord?

Du kan kun blokkere post med e-post adresse eller domene. Du kan gjøre det
fra Spam-filter-fanen i BullGuard> Godkjente kontakter som går til de blokkerte kontaktene / Blokkerte Domains kategorien.