Premiumtjenester

Få rask, vennlig og prioritert hjelp fra ekspertteamet vårt

• Fjerning av virus

Når maskinen din har fått virus, teller hvert sekund. Med BullGuard Virus Removal skanner ekspertteamet vår maskinen din eksternt og fjerner alle eksisterende skadelig programvare slik at du ikke lenger plages av virus.

Kjøp nå
  • Installer og konfigurer

Trenger du hjelp til å konfigurere BullGuard-programmet ditt? Du trenger ikke se lenger enn til BullGuards installasjons- og konfigurasjonstjeneste, som får deg i gang på raskeste måte og uten problemer.

Kjøp nå
  • PC Tune Up

Få PC-en din til å kjøre med lynets hastighet med BullGuard PC Tune Up. Støtteteamet vårt vil påse at datamaskinen din kjører til optimal ytelse, slik at du får slutt på venting.

Kjøp nå