VRAGEN OVER BULLGUARD-ABONNEMENTED

Waarom moet ik mij registreren?

BullGuard werkt op basis van een abonnement. De accountinformatie wordt opgeslagen in onze database, en BullGuard zoekt dagelijks met uw account om de laatste updates op te halen. Als u uw account niet registreert, of als het account is verlopen, dan wordt uw computer niet langer beschermd door BullGuard.

Hoe kan ik de gebruikersnaam veranderen in BullGuard?

U kunt uw BullGuard-gebruikersnaam veranderen door naar het onderdeel Uw BullGuard-account te gaan op de Home-pagina en vervolgens op “Gebruiker wijzigen” te klikken. Voer uw nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

Ik heb al betaald voor BullGuard. Waarom moet ik opnieuw betalen?

BullGuard-abonnementen kunnen slechts een beperkte periode worden gebruikt. U kunt een abonnement voor 1, 2 of 3 jaar kopen, maar zodra het abonnement is verlopen, moet u het verlengen om beschermd te blijven.

Als u uw account hebt verlengd en BullGuard nog steeds aangeeft dat het verlopen is, dan dient u BullGuard te openen en naar de Home-pagina te gaan > selecteer het onderdeel Uw BullGuard-account, klik op “Gebruiker wijzigen” en meld u opnieuw aan, zodat BullGuard uw nieuwste abonnementsgegevens kan ophalen.

Ik heb BullGuard gekocht, maar het verschijnt nog steeds als proefversie. Hoe kan ik mijn account updaten met mijn betaling?

Zie onderstaande handleiding: Hoe kan ik een BullGuard-abonnement activeren voor gedetailleerde aanwijzingen over hoe u een betaald account kunt activeren.

Hieronder vindt u een aantal veelvoorkomende problemen die u kunt tegenkomen:

2.4.1 U hebt het programma gekocht, maar u hebt uw licentiesleutel nog niet geactiveerd. Dit kunt u doen via de Home-pagina > het onderdeel Uw BullGuard-account in de BullGuard-applicatie.

2.4.2 U hebt wellicht uw aankoop gedaan met een ongeldig e-mailadres. In dat geval hebt u geen licentiesleutel ontvangen. Stuur een e-mail naar payment@bullguard.com, zodat wij u kunnen helpen deze te achterhalen.

Let op: Punt 2.4.1. en 2.4.2 hebben alleen betrekking op nieuwe aankopen, niet op verleningen. Als u uw account hebt verlengd, dan wordt geen licentiesleutel aangemaakt, omdat uw account automatisch wordt verlengd. Ga in dat geval naar punt 2.4.3.

2.4.3 Als u uw account hebt verlengd en BullGuard nog steeds aangeeft dat het verlopen is, dan dient u BullGuard te openen en naar de Home-pagina te gaan > het onderdeel Uw BullGuard-account, klik op “Gebruiker wijzigen” en meld u opnieuw aan, zodat BullGuard uw nieuwste abonnementsgegevens kan ophalen.

Ik heb een nieuw e-mailadres. Hoe kan ik mijn BullGuard-accountgegevens wijzigen?

Dit kunt u doen via het onderdeel Mijn account, door u aan te melden en daarna op WIJZIGEN te klikken onder Gebruikersnaam. Daarna moet u opnieuw inloggen binnen BullGuard met de nieuwe gebruikersnaam door naar de Home-pagina te gaan van de applicatie > het onderdeel Uw BullGuard-account en op Gebruiker wijzigen te klikken

Verdere informatie over de noodzakelijke stappen kunt u vinden door te klikken op de onderstaande links:

- Gebruikersnaam wijzigen

- Opnieuw inloggen met de nieuwe gebruikersnaam

Ik heb een betaald account, maar op jullie downloadpagina staat alleen een proefabonnement. Hoe kan ik de betaalde versie downloaden?

Er zijn geen afzonderlijke installatieprogramma’s voor de proefversie en de betaalde versies. BullGuard bevat dezelfde plug-ins en functies in zowel de proef- als de betaalde versies, het enige verschil is de resterende abonnementsperiode.

Ik heb geprobeerd mijn BullGuard te activeren, maar ik krijg een melding dat de licentiesleutel al in gebruik is. Wat moet ik doen?

Een licentiesleutel kan slechts één keer gebruikt worden. Zodra hij is geactiveerd, wordt de abonnementsperiode overgezet op het account. Vanaf dat moment hoeft u zich alleen maar aan te melden met dezelfde accountgegevens op de andere computers. Als wordt gevraagd om een licentiesleutel, dan kunt u dat scherm gewoon overslaan.

Ik moest mijn computer terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Hoe kan ik BullGuard terugkrijgen?

U kunt BullGuard opnieuw op uw pc installeren als het programma is verwijderd. Dat doet u door het vanaf hier te downloaden en het installatieprogramma uit te voeren. Volg daarna de installatieaanwijzingen.

Zie ook de handleiding voor stapsgewijze aanwijzigen: Installatiehandleidng

Kan ik BullGuard op meer dan 1 computer gebruiken?

Afhankelijk van het abonnement dat u hebt gekocht, kunt u uw BullGuard-account tot op maximaal 5 pc’s gebruiken. Als u wilt checken voor hoeveel pc’s uw abonnement geldig is, ga dan het onderdeel Mijn account en meld u aan.

Als u het aantal pc’s op uw account wilt verhogen, dan kunt u dat hier doen.

Hoe kan ik voor BullGuard betalen?

U kunt een BullGuard-abonnement kopen via onze Aankooppagina. Momenteel zijn de volgende betalingswijzen mogelijk:

•  Betaling met creditcard

•  Betaling via een bankoverschrijving

•  Betaling per cheque, geldorder of postorder

•  Betaling via PayPal

•  Betaling met een eenmalige machtiging

•  Betaling via uw internetbank

Let op: De beschikbare betalingswijzen variëren per land.

Wat is het verschil in prijs tussen abonnementen?

De prijs van een abonnement varieert afhankelijk van de hoeveelheid back-upruimte die u gekozen hebt, het aantal computers waar u BullGuard op wilt installeren en de lengte van uw abonnement.

Wat gebeurt er als BullGuard verloopt?

Zodra uw BullGuard-abonnement is verlopen, wordt uw computer niet langer beschermd door BullGuard. Dit betekent dat er geen nieuwe updates worden gedownload, dat de plug-ins worden uitgeschakeld en dat u geen toegang meer hebt tot uw Back-up. Om BullGuard te heractiveren, moet u uw abonnement verlengen.

Hoe kan ik BullGuard opnieuw ophalen?

Om BullGuard opnieuw op te halen, gaat u als volgt te werk:

1) Download en installeer BullGuard vanaf de website.

2) Na de installatie wordt u gevraagd om uw BullGuard gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Als u zich deze informatie niet meer herinnert, kunt u naar https://www.bullguard.com/passwordRecover.aspx gaan en uw wachtwoord herstellen.

Ik heb de proefversie geïnstalleerd en ik word gevraagd naar een gebruikersnaam en een wachtwoord. Hoe kom ik hier aan?

Als u niet de optie is geboden om een account te registreren, dan houdt dat in dat BullGuard al eerder op uw pc geïnstalleerd is geweest. Dit betekent dat u niet nog een proefaccount kunt registreren. Wij adviseren u om contact op te nemen met Support om dit probleem verder op te lossen.

Ik maak gebruik van een proxyserver om op internet te komen. Moet ik iets veranderen in BullGuard?

U moet de gegevens van uw proxyserver in BullGuard invoeren, zodat BullGuard u met onze databases kan verbinden. Dit kunt u doen binnen de BullGuard-applicatie. U gaat naar het onderdeel Home > het onderdeel Status en Instellingen, u kiest het tabblad Instellingen en vinkt de optie Gebruik proxyverbinding aan. U wordt gevraagd om de details van uw proxyserver in te vullen.

Ik heb betaald, maar ik heb geen licentiesleutel ontvangen. Waar kan ik deze vinden?

Let op: Ten eerste willen wij erop wijzen dat u bij verlenging geen licentiesleutel ontvangt, omdat uw account automatisch wordt verlengd. Als u een verlenging hebt gekozen, zie dan de onderstaande handleiding om uw betaalde account te activeren: Hoe kan ik een BullGuard-account activeren.

Als u echter een nieuwe aankoop hebt gedaan, dan is er een e-mail met een licentiesleutel naar het e-mailadres verzonden dat u hebt gebruikt toen u uw bestelling plaatste. De licentiesleutel wordt ook getoond aan het eind van het aankoopproces.

Als u de e-mail met de licentiesleutel niet in uw Postvak In kunt vinden, kijk dan ook in uw Spam/Ongewenste e-mailmappen.

Als u de e-mail nog steeds niet kunt vinden, stuurt u dan een e-mail naar payment@bullguard.com, waarna onze betalingsmedewerkers u zullen helpen bij het terugvinden van uw licentiesleutel.

Ik heb een upgrade voor mijn account gekocht, maar BullGuard toont nog steeds x dagen. Hoe kan ik mijn account updaten overeenkomstig mijn betaling?

Als u een upgrade hebt gekocht (geen verlenging), dan houdt dat in dat u uw back-upruimte of het aantal pc’s hebt vergroot voor de nog resterende abonnementsperiode. Dit betekent dat het aantal resterende dagen niet verandert.

Als u uw abonnementsperiode wilt uitbreiden, dan moet u uw BullGuard-account verlengen. Hoe u dit kunt doen, kunt u hier lezen.

Ik heb BullGuard gekocht via mijn ISP. Vanaf waar ik BullGuard downloaden?

Als u betaalt voor BullGuard via uw ISP, dan kunt u het installatieprogramma niet vanaf onze website downloaden. U moet het installatiebestand van BullGuard vanaf de website van uw ISP downloaden.

Ik betaal voor BullGuard via mijn ISP, maar ik kan niet inloggen op Mijn account. Hoe kan ik mijn account beheren/mijn wachtwoord wijzigen/mijn gebruikersnaam wijzigen?

Als u BullGuard hebt aangeschaft via uw ISP, dan hebt u geen toegang tot Mijn account via de BullGuard-website. Dit komt omdat uw ISP de BullGuard-accounts in een aparte database bewaart, die alleen voor hen toegankelijk is.

Om wijzigingen in uw BullGuard-account aan te brengen, moet u contact opnemen met uw ISP.

Ik heb een cd gekocht, maar ik heb geen cd-station. Hoe kan ik BullGuard installeren zonder nogmaals te betalen?

U kunt BullGuard gewoon vanaf onze website downloaden en installeren en het daarna met de licentiesleutel op het cd-hoesje activeren. U kunt hier zien hoe u dat kunt doen.

Kan ik BullGuard op meer dan 1 computer gebruiken?

Afhankelijk van het abonnement dat u hebt gekocht, kunt u uw BullGuard-account tot op maximaal 5 pc’s gebruiken. Als u wilt checken voor hoeveel pc’s uw abonnement geldig is, ga dan naar het onderdeel Mijn account en meld u aan.

Als u het aantal pc’s op uw account wilt verhogen, dan kunt u dat doen via de Upgrade link.

Ik heb BG voor slechts één computer nodig, maar er staat dat ik het voor 3 computers kan gebruiken. Heb ik de verkeerde versie gekocht?

Voor het Verenigd Koninkrijk en andere landen die de 1 pc-optie hebben:

U kunt ook een BullGuard-abonnement kopen dat geldt voor 1 computer. Als u per ongeluk een abonnement voor 3 computers hebt gekocht en als de 30-daagse geld-terug-garantie nog niet is verlopen, dan kunt u een e-mail sturen naar payment@bullguard.com en om een terugbetaling vragen. Vervolgens kunt u een nieuwe order plaatsen. Let er daarbij wel op dat u de optie voor 1 computer kiest, omdat standaard de optie voor 3 computers wordt geselecteerd.

Heeft u niet de juiste oplossingen gevonden die u zocht, neem gelieve contact op met Support.

Ask Red Live Red Top of page

Dag en nacht support

Ons team van deskundige supportmedewerkers staat dag en nacht voor u klaar met deskundig advies in niet-technisch Engels en op gezette tijden ook in andere talen.