BULLGUARD BACKUP

Hoe veilig zijn mijn bestanden?

BullGuard maakt gebruik van een 128-bit SSL versleutelde verbinding om uw bestanden te uploaden naar uw online drive. Na het uploaden kunt u alleen toegang krijgen tot de bestanden met uw BullGuard-gebruikersnaam en wachtwoord. Zolang u deze informatie niet met anderen deelt, zijn uw gegevens veilig.

Wat gebeurt er met mijn bestanden als mijn BullGuard-account verloopt?

Bij betaalde en proefaccounts worden de bestanden nog 30 dagen op uw online drive bewaard nadat uw account is verlopen. Als u echter meer dan één BullGuard-product hebt gekocht op hetzelfde account (bijvoorbeeld BullGuard Internet Security en BullGuard Backup), dan worden de betreffende bestanden nog 3 maanden bewaard nadat een van de abonnementen is verlopen.

Maakt BullGuard na installatie automatisch back-ups van mijn bestanden?

Zodra BullGuard 10.0 is geïnstalleerd, wordt u gevraagd of u automatisch een back-upprofiel wilt laten aanmaken. Als u kiest voor Ja, dan wordt het profiel aangemaakt en automatisch uitgevoerd als uw pc inactief is.

Als u ervoor kiest om geen profiel aan te maken, dan voert BullGuard geen automatische back-ups uit, tenzij u een profiel instelt. Dit kunt u doen in het onderdeel Backup > het onderdeel Back-upprofielen in BullGuard, door met rechts te klikken op het gewenste profiel en te kiezen voor Plannen.

Ik heb mijn computer moeten vervangen en ik heb gegevens nodig die ik vanaf mijn oude computer heb opgeslagen. Hoe doe ik dat?

Als u BullGuard hebt geïnstalleerd op de nieuwe computer, dan hoeft u alleen maar de Herstel-functie te starten in het onderdeel Backup van BullGuard door te klikken op Uw gegevens ophalen. Volg daarna de aanwijzingen in de Wizard.

Als BullGuard niet is geïnstalleerd op die computer, ga dan naar het onderdeel Mijn account en meld u aan. Klik vervolgens op Ga naar backup en haal de bestanden op die u nodig hebt.

Hoe kan ik toegang krijgen tot mijn opgeslagen bestanden vanaf een computer zonder BullGuard?

Als BullGuard niet is geïnstalleerd, ga dan naar het onderdeel Mijn account en meld u aan. Klik vervolgens op Ga naar backup en haal de bestanden op die u nodig hebt.

Conflicterende Backup-instellingen.

De volgende opties kunnen niet allebei gebruikt worden als u een Back-upprofiel aanmaakt, aangezien zij tot fouten kunnen leiden bij het uploaden of ophalen van de gegevens:

- Versleuteling + Versienummering

- Compressie + Versienummering

- Synchronisatie + Compressie + Versleuteling – als u back-ups lokaal op uw pc of in de root van uw stations uitvoert

Heeft u niet de juiste oplossingen gevonden die u zocht, neem gelieve contact op met Support.

Ask Red Live Red Top of page

Dag en nacht support

Ons team van deskundige supportmedewerkers staat dag en nacht voor u klaar met deskundig advies in niet-technisch Engels en op gezette tijden ook in andere talen.