Identity Protection waarschuwingen

Zodra een van de bewaakte details gevonden wordt, zult u via e-mail (of SMS als u de optie SMS waarschuwing option in Mijn Account > onderdeel Mijn Communicatie ingeschakeld heeft) gewaarschuwd worden.

Om uw informatie te controleren en om te zien welke actie de Waarschuwing aanbevelt, volg alstublieft de onderstaande aanwijzingen:

1.    Meldt u zich aan in het onderdeel Mijn Account met uw BullGuard gebruikersnaam en wachtwoord.

IDP02

2.    Voer uw code in om het onderdeel Identity Protection te bereiken.

IDP05

3.    Selecteer het tabblad Overzicht.

IDP12

De bewaakte details zullen een bij hun status een aanwijzer op de rechterkant van het scherm hebben.

GreenFlag het groene vinkje geeft aan dat de informatie online niet gevonden is.

RedFlag de rode uitroepteken betekent dat de informatie online gevonden is en dat u de aanbeveling nog niet bekeken heeft.

idp_yellowsign.png de gele vlag geeft aan dat de informatie online gevonden is en dat u de aanbeveling al bekeken heeft.

Als op op de rode uitroepteken of op de gele vlag klikt, dan zal een pop-up venster weergegeven worden met informatie over waar de detail gevonden is en welke actie aabvevolen wordt.

Indien Identity Protection een match voor een Credit Card nummer vindt, dan zult u eerst gevraagd worden de overige 6 cijfers in te dienen, die u niet ingevoerd heeft toen u deze financiële detail voor bewaking ingevoerd heeft.

IDP16

Als deze ook een match zijn, dan zult u de locatie ontvangen waar deze informatie gedetecteerd is en een aanbeveling. Als deze geen match zijn, dan zal de Waarschuwing verwijderd worden.

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met bladeren, gaan we ervan uit dat u geen bezwaar hebt in het accepteren van cookies. U kunt uw cookie-instellingen op elk moment wijzigen.