Een back-up maken van uw e-mails

Stapsgewijze handleiding voor het maken van een back-up van e-mail.

De backup-handleiding voor e-mails lijkt op de handleiding voor bestandsback-up en bestaat uit dezelfde stappen. Het enige verschil is dat het filter voor bestanden en mappen niet beschikbaar is, en dat u zelf de e-mailclient moet kiezen waarvoor u een back-up van de e-mails wilt maken.

Om een nieuw profiel te maken, klikt u op Back-up beheren, waarna de overzichtspagina voor profielen verschijnt. Klik op Nieuwe toevoegen.

Stap 1

Zodra u op de knop "Nieuwe toevoegen" klikt verschijnt er een welkomstscherm. Klik op Volgende om naar de volgende stap te gaan.

Deze inleiding de volgende keer niet weergeven: selecteer deze optie als u dit scherm de volgende keer dat u de gids start niet wilt zien.

Stap 2

Selecteer na het starten van de handleiding Back-up de juiste optie voor uw e-mailclient en klik op Volgende om verder te gaan.

Stap 3

Kies het gewenste e-mailprogramma. BullGuard Backup biedt ondersteuning voor Microsoft Outlook, Outlook Express (alleen voor Windows XP), Windows Mail (alleen voor Windows Vista) en Mozilla Thunderbird.

Als meerdere gebruikers toegang hebben tot het e-mailprogramma van hetzelfde Windows-account, kan het zijn dat u uw eigen e-mailidentiteit moet selecteren waarvan u een back-up wilt maken.

Please choose the e-mail folders you would like BullGuard to back up from your computer.

Stap 4

Tijdens de volgende stap moet u de locatie kiezen waar u de back-upbestanden wilt opslaan. De back-up kan worden opgeslagen op het onlinestation, op een cd of dvd of op de lokale computer (meestal op een externe harde schijf).

Stap 5

Alle back-upprofielen kunnen worden ingepland op een passend tijdstip om computervertragingen te voorkomen, of om ervoor te zorgen dat regelmatig een back-up wordt gemaakt van belangrijke documenten ter voorkoming van gegevensverlies

Nooit, ik start het zelf:u moet dit profiel handmatig starten om een back-up van de gegevens te maken.

Als mijn computer niet actief is: Het profiel wordt alleen op de achtergrond uitgevoerd terwijl de computer niet wordt gebruikt. Als de computer in gebruik wordt genomen, wordt het back-upproces gepauzeerd.

Bij wijziging van bedstanden (continue back-up) – u kunt deze keuze aanvinken als u wilt dat BullGuard voortdurend een back-up maakt van de bestanden die u vaak aanpast en waartoe u toegang permanent nodig hebt.

Planning selecteren: U kunt het profiel automatisch laten starten na een vooraf ingesteld tijdsinterval. Hierdoor wordt van de informatie in het profiel regelmatig een back-up gemaakt.

Stap 6

Met behulp van de Geavanceerde back-upinstellingen kunnen gebruikers hun profiel verder aanpassen door speciale functies zoals codering, versienummering en back-upcompressie toe te voegen. Als u klaar bent, klikt u op Voltooien.

Het profiel verschijnt nu in de lijst met profielen die u op de overzichtspagina van Back-up kunt selecteren. U kunt het daar ook bewerken, een nieuwe naam geven, starten of verwijderen.