Uw wachtwoord terughalen

Volg deze handleiding als u uw wachtwoord wenst terug te halen. Het volgen van deze procedure is nodig, omdat ons supportteam op grond van de gegevensprivacywetgeving geen toegang heeft tot uw wachtwoord en het niet opnieuw kan instellen.

1. Ga naar de pagina Wachtwoord terughalen.

Klik op de koppeling Bent u uw wachtwoord vergeten? op de pagina Mijn account van onze website.

U moet het door u gebruikte e-mailadres voor uw BullGuard-account invullen en bevestigen. Het invoeren van de afgebeelde woorden dient om misbruik van het formulier door kwaadaardige toepassingen te voorkomen. Neem de tekens in de afbeelding precies over en gebruik waar nodig hoofdletters.

2. Als u op Submit klikt, krijgt u een bevestiging dat er een e-mail is verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres.

3. Controleer het Postvak IN van uw e-mailadres.

In de e-mail vindt u een koppeling waarmee u het wachtwoord opnieuw kunt instellen. BullGuard gebruikt deze methode om er zeker van te zijn dat alleen de eigenaar van het e-mailadres (en daarmee van de BullGuard-account) het wachtwoord opnieuw kan instellen. Zelfs als uw BullGuard-gebruikersnaam in de verkeerde handen valt, kan alleen de eigenaar van het e-mailadres het wachtwoord opnieuw instellen. Klik op de koppeling 'link' in de e-mail om het wachtwoordherstelformulier te bereiken.

RecovPassEmail

4. Wachtwoordherstelformulier invullen

Als u op de koppeling in de e-mail klikt, verschijnt het wachtwoordherstelformulier in een nieuw browservenster. Vul het e-mailadres in dat u gebruikt voor uw BullGuard-account, en kies een nieuw wachtwoord voor uw account. U moet het wachtwoord herhalen ter bevestiging en om spelfouten te voorkomen. Klik op de knop Submit als u klaar bent.

5. Bevestiging

Zodra u op Submit klikt, verschijnt er een nieuw venster om u te melden dat het wachtwoord met succes is gewijzigd.

Na het opnieuw instellen van uw wachtwoord moet u zich opnieuw aanmelden bij de BullGuard-toepassing. Klik op de knop Gebruiker wijzigen onder Instellingen > Account en geef de juiste abonnementsgegevens op, of volg deze uitgebreide handleiding.

Met vriendelijke groet,

Het team van BullGuard