BullGuard Installaties Beheren

Stap 1

Ga vanaf hier naar uw BullGuard-account en meldt u zich aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2

Scrol naar beneden bij het Actieve Installaties onderdeel dat zo eruit zou moeten zien:

Stap 3

Via deze lijst kunt u de nodige BullGuard installaties In- of Uitschakelen door op de Inschakelen/Uitschakelen knop (de omcirkelde knop uit de bovenstaande schermafdruk) te klikken.. Elke post in de list wijst aan de Computernaam van de computer waarop de betreffende BullGuard installatie laatst geregistreerd is.

Als u de muis cursor over de “+”knop naast een van uw installaties plaatst, dan zult u het bijbehorende BullGuard Product ID zien.U kunt dit samen met de bijbehorende Computernaam en het IP-adres gebruiken om de Installaties uit uw account aan de echte machines te koppelen.

Om het Product ID van een bepaalde computer te vinden moet u de volgende stappen doorlopen:

•    Open BullGuard met een dubbelklik op de snelkoppeling op uw bureaublad of via Starten > Alle programma’s > BullGuard.

•    Klik op de Instellingen knop.

•    Selecteer Algemeen.

•    U kunt uw product ID in het onderste deel van dit venster vinden.

Om de Computernaam te vinden klik met de rechtermuisknop op Deze Computer (voor Windows XP) of op Computer (voor Windows Vista/7/8) en selecteer de optie EIgenschappen. In het venster dat verschijnt kunt u de Computernaam zien.

Stap 4

Tenslotte probeert u zich met uw BullGuard gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in de BullGuard-toepassing op uw computer opnieuw aan te melden. De BullGuard installatie op deze computer moet actief zijn.

Het BullGuard Team.