Welkom bij BullGuard Internetbeveiliging Ondersteuning

Hieronder een beschrijving van wat u in het ondersteuningsbestand kunt vinden.

Inleiding tot BullGuard

BullGuard is een complete, bekroonde Premium Protection met constante updates van de beveiligingssoftware.  Het ontwerp van BullGuard is exclusief voor de alledaagse gebruiker bedoeld en stelt eenvoud en gebruiksgemaak voorop.  BullGuard beschermt u tegen online bedreigingen zoals identiteitsdiefstal, creditcardfraude, hackers, ongewenste e-mail, virussen en spyware en bevat een Back-up module voor uw gewaardeerde bestanden, uw foto’s en uw muziek.

Inleiding tot Internetbeveiliging

De term ‘internetbeveiliging’ wordt gebruikt om software te omschrijven die uw computer, de gegevens daarop en uiteindelijk uwzelf tegen online misbruik beschermt. Internetbeveiliging bestaat gewoonlijk uit een compilatie van verschillende soorten beveiligingsprogramma's zoals antivirussoftware, spamfilters, firewalls en antispywaresoftware.  Deze gereedschappen beschermen u tegen een crash van het systeem en voorkomt dat de misdadigers toegang tot uw persoonlijke gegevens krijgen en die misbruiken om bijvoorbeeld uw bankrekening leeg te maken of schulden op uw naam te maken.

Leuk om te weten

Gebruiksvriendelijk

Alle functionaliteiten die u nodig heeft zijn slechts één klik weg via de BullGuard-toepassing. Dit maakt het makkelijk voor u om de veiligheidsstatus van uw computer te controleren en handmatige scans uit te voeren, om de laatste veiligheidsupdates te krijgen, back-ups van uw bestanden te starten en contact met de Ondersteuningsdienst op te nemen.

24/7 Live Ondersteuning

Het is mogelijk dat u van tijd tot tijd hulp en ondersteuning nodig heeft. Wij hebben snelle toegang tot onze Live Ondersteuningsdienst in de BullGuard-toepassing ingebouwd. U ontvangt persoonlijke assistentie via e-mail of Live Chat 24/7 en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u het probleem niet goed kunt uitleggen.  Ten eerste is onze supportteam bereid u te helpen ongeacht uw technische kennis. Ten tweede heeft u altijd de mogelijkheid aan een BullGuard medewerker toegang tot uw computer te geven. Dat is juist alsof een computer monteur bij u langskomt en aan uw machine werkt.

Licentie voor 3 PC’s

BullGuard is ontworpen om de behoeften van een modern gezin te beantwoorden. Met de licentie voor 3 PC’s zal uw subscriptie u altijd toestaan BullGuard op de computer van uw kinderen en op uw eigen laptop te installeren. Als u BullGuard op andere computers wilt installeren, ga dan gewoon naar  www.bullguard.com/my-account , meldt u zich aan met uw BullGuard gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord en volg de downloaden en installeren Handleiding.

Toegang op afstand

Met BullGuard heeft u via elke computer veilig online toegang tot uw bestanden. Door het opslaan van uw bestanden op de Online Back-up station krijgt u daartoe via elke computer met Internet verbinding toegang  – een geweldig gereedschap als u aan mamma en papa de laatste foto’s van hun kleinkinderen wilt laten zien, maar u bent vergeten ze mee te bregen! U kunt uw bestanden natuurlijk ook naar verwisselbare opslagapparaten zoals CD’s of USB-sticks verplaatsen.

Uw BG account – niet afhankelijk van het apparaat

Uw BullGuard account is niet afhankelijk van het apparaat. Dit betekent dat u toegang tot uw BullGuard account  heeft via elk apparaat met internetverbinding. U moet gewoon naar www.bullguard.com/my-account  gaan en zich met uw BullGuard gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden. Via uw BullGuard account heeft u toegang tot uw Online-station en u kunt de bestanden die daar opgeslagen zijn bekijken of terugkrijgen. U kunt ook contact opnemen met de supportteam van BullGuard als u problemen ondervindt die de internettoegang van de computer waar u BullGuard geïnstalleerd heeft blokkeert.