Online Backup är den ultimata lösningen för dokumenthanterings säkerhet, den syftar till att skydda viktiga dokument och filer.

Dokument lagras på BullGuards backup servrar som är placerade i härdad, kontrollerad temperatur och luftfuktighet i bunkrar 25 meter över havet i en jordbävnings-fri zon.

Dessa första line-servrar backas upp identiskt, andra raden servrar placeras i en separat geografisk plats med 300 Km (186 Miles) separation.

Alla överföringar och hämtningar till och från användaren görs med säker överförings teknik. Backup-enheten kan nås med hjälp av användarnamn och lösenord, från vilken dator som helst med tillgång till Internet.

Nuvarande backup-disk storlek varierar från 100 MB till 50 GB.

Vilka är det lägsta system kraven för att installera och använda BullGuard?

OS: Windows 7/Windows Vista/Windows XP (SP2 minimum)

RAM: 512 Mb RAM

HDD: 200 Mb free

Internet Insulting: Ring up – internet anslutning

Jag försöker installera några drivrutiner och det säger att jag måste avaktivera eventuella tjänster i fil övervakning har jag körande ... Är det ok, och hur gör jag det?

Du måste öppna ditt BullGuard program och välj Antivirus ikonen. Klicka sedan på "Antivirus är aktivt" ikonen för att inaktivera filövervakningen. Slutligen efter att ha installerat drivrutinerna gå tillbaka till Antivirus ikonen i BullGuard och aktivera det igen.

Varför säger Windows Säkerhets Center att BG modulerna inte är aktiva?

Detta kan inträffa av två skäl. Antingen är BullGuard modulerna verkligen inaktiva eller så ser Windows Säkerhets Center felaktigt dem som inaktiva. Du kan kontrollera om modulerna är inaktiverad eller inte, genom att öppna BullGuard och gå igenom Antivirus/Brandvägg ikonen.

Om modulerna är aktiverade, betyder det att Windows Säkerhets Center helt enkelt inte känner igen dem som aktiva. Du kan i detta fall, inaktivera Windows Säkerhets Center anmälningar för den angivna modulen.