BullGuard är en prenumeration-baserad applikation. Din kontoinformation lagras i vår databas och BullGuard ansluter dagligen för att återkräva de senaste uppdateringarna. Om du inte registrerar ett konto eller om kontot har gått ut kan BullGuard inte längre skydda din dator

Hur kan jag byta användare i BullGuard?

Du kan byta användare i BullGuard genom att välja Ditt BullGuard konto i huvud menyn och sedan klicka på "Byt användare". Ange ditt nya användarnamn och lösenord och klicka på Logga in

Jag har redan betalt för Bullguard. Varför ska jag betala igen?

BullGuard abonnemang kan endast användas under en bestämd tidsperiod. Du kan köpa en 1, 2 eller 3 års prenumeration, men när abonnemanget upphör, måste du förlänga den för att vara skyddad.

Om du har förnyat ditt konto och BullGua
rd fortfarande visar som utgånget, måste du öppna BullGuard, gå sedan till Hem > Ditt BullGuard konto, där trycker du på "Byt användare" och loggar in igen. Då kan BullGuard hämta din senaste abonnemang status

Jag köpte BullGuard, men ändå visar den en test version . Hur kan jag uppdatera mitt konto med min betalning?

Vänligen se denna guide: Hur man aktivera ett BullGuard abonnemang för detaljerade instruktioner om hur du aktiverar ditt betalda konto.

Nedan är vanliga problem som kan uppstå:

2.4.1 Du har gjort ett nytt inköp, men du har inte aktivera din licens nyckel ännu. Du kan göra det från Hem menyn> Ditt BullGuard konto i BullGuard applikationen

2.4.2 Du kan ha gjort ett nytt inköp under en ogiltig e-postadress. I det här fallet fick du inte din licens-nyckel. Skicka ett mail till payment@bullguard.com, så att vi kan hjälpa dig få en.

Observera: Punkt 2.4.1 och 2.4.2 avser endast nya inköp, inte förnyelse. Om du har förnyat ditt konto, är det ingen ny licens nyckel som skapas eftersom ditt konto automatiskt förlängas. I detta fall, se steg 2.4.3.
2.4.3 Om du har förnyat ditt konto och BullGuard fortfarande visar som utgått. Du behöver då öppna BullGuard, gå sedan till
Hem menyn> Ditt BullGuard konto där trycker du på "Byt användare" och loggar in igen. Då kan BullGuard kunna hämta dina senaste abonnemang status.

Jag har bytt emailadress. Hur byter jag mina kontodetaljer i Bullguard?

Du kan göra det från Ditt konto i BullGuard programmet, genom att logga in och sedan klicka på Byt under Användarnamn. Efteråt måste du logga in igen på BullGuard med det nya användarnamnet genom att gå till Hem menyn > Ditt BullGuard konto och klicka på Byt användare

Mer detaljerad information om de förfaranden som behövs kan hittas genom att klicka på följande länkar:

-Byt användarnamn

-Logga in med nytt användarnamn

Jag har ett betalt konto, men du har bara BullGuard test version på din nedladdningssida. Hur kan jag ladda ner den betalda versionen?

Det finns inga separata installationer för test / betal versionen. BullGuard kommer att innehålla samma plugin och funktioner för både test och betal versionen. Den enda skillnaden är teckningstiden.

Jag har försökt aktivera min licensnyckel, men den säger att den redan är i bruk. Vad gör jag?

En licens nyckel kan bara användas en gång. När den först aktiveras, blir prenumerationens tid överförd till kontot. Allt du behöver göra efter detta är att logga in med samma användardetaljer på de andra datorerna. Om du blir bedd att ange en licensnyckel hoppar du bara över det.

Jag var tvungen att återställa datorn till fabriksinställningar. Hur får jag BullGuard tillbaka?

Du kan installera BullGuard på datorn om den har tagits bort genom att ladda ner det
här och sedan köra installationsprogrammet. Följ sedan anvisningarna.

Se även denna guide för steg-för-steg instruktioner:
Installationsguide

Kan jag använda BullGuard på mer än 1 dator?

Beroende på abonnemang du har köpt, kan du använda ditt BullGuard konto på upp till 5 datorer. Om du vill kontrollera hur många PC ditt konto är giltigt, gå till
Ditt konto och logga in

Om du vill öka antalet datorer för ditt konto kan du göra det
här.

Hur kan jag betala för BullGuard?

Du kan köpa en BullGuard abonnemang från vår Köp sida. Det finns för närvarande betalningssätt:
Betalning med kreditkort
Betalning via banköverföring
Betalning med check, pengar eller postanvisning
Betalning via PayPal
Betalning med autogiro
Betalning via Online Bank
Obs! Tillgängliga betalningsmetoder beror på vilket land du köper från.

Vad är skillnaden i priset på abonnemang?

Priset för en prenumeration varierar beroende på hur mycket backuputrymme du väljer, hur många datorer du vill installera BullGuard på och längden på ditt abonnemang.

Vad händer när BullGuard går ut?

När din BullGuard prenumeration har gått ut kommer BullGuard sluta skydda din dator. Detta innebär att inga framtida uppdateringar kommer att hämtas, plugins kommer att inaktiveras och du kommer inte längre att ha tillgång till din säkerhetskopia. För att åter aktivera BullGuard, måste du förlänga din prenumeration.

Hur får jag tillbaka BullGuard?

För att få tillbaka din BullGuard, gör följande:

1) Ladda ner och installera BullGuard från våran hemsida.
2) Efter installationen blir du ombedd att ange ditt BullGuard användarnamn och lösenord. Om du inte kommer ihåg denna information får du tillgång till https: //www.bullguard.com / passwordRecover.aspx och återställa ditt lösenord.

Jag installerade testversionen och jag bad om ett användarnamn och lösenord. Hur jag få dem?

Om du inte får möjlighet att registrera ett konto innebär det att BullGuard tidigare installerat på din dator. Detta innebär att du inte kan registrera en ny trial konto hos oss. Vi rekommenderar att du kontaktar vår Support för ytterligare felsökning.

Jag använder en proxyserver för att ansluta till Internet. Behöver jag ändra något i BullGuard?

Du måste ange din proxyservers detaljer i BullGuard också, så att BullGuard kommer att kunna ansluta till våra databaser. Du kan göra det inifrån BullGuard programmet. Gå bara till avsnittet Hem > Status och inställningar, välj fliken Inställningar och markera alternativet Använd proxy-anslutning. Du kommer att uppmanas att skriva in dina proxyserver detaljer.

Jag har betalt, men inte fått en licensnyckel. Var hittar jag den?

Obs: Först av allt, observera att när du köper en förnyelse, blir ingen licensnyckel genererad, ditt konto blir automatiskt förlängt. Om du har valt att förnya, se nästa guide för att aktivera ditt betalda konto: Hur man aktiverar ett BullGuard abonnemang.

Om du har gjort ett nytt inköp har ett mail med en licensnyckel skickats till den e-postadress du använde vid beställning. Licensnyckeln visas även i slutet av köpprocessen.

Om du inte kan hitta e-postmeddelandet med licensnyckeln i din inkorg, kontrollera din Spam/Junk mappar.

Om du fortfarande inte kan hitta e-postmeddelandet, vänligen skicka ett mail till
payment@bullguard.com så kommer våra medarbetare hjälper dig att hämta din licensnyckel.

Jag har köpt en uppgradering på mitt konto men BullGuard visar fortfarande x dagar. Hur kan jag uppdatera mitt konto enligt min betalning?

Om du har köpt en uppgradering (inte en förlängning) innebär det att du faktiskt har ökat din backup storlek eller PC antal för närvarande återstående teckningstiden. Detta innebär att antalet dagar som återstår inte kommer att ändras.

Om du vill förlänga din prenumeration tid, måste du förnya ditt BullGuard konto. Det kan du göra
här.

Jag köpte BullGuard genom min ISP. Var kan jag hämta BullGuard från?

Om du betalar för BullGuard via din ISP, hämta inte installationsprogrammet från vår hemsida. Du måste ladda ner BullGuard installationsfilen från din ISP: s webbplats.

Jag betalar för BullGuard genom min ISP men kan inte logga på Mitt konto. Hur kan jag hantera mitt konto/ändra lösenord/ändra användarnamn?

Om du köper BullGuard via din ISP kommer du inte ha tillgång till Ditt konto från BullGuard webbplats. Detta beror på att din ISP håller BullGuard konton i en separat databas som endast de kan besöka.

För att göra några ändringar i ditt BullGuard konto, måste du kontakta din ISP.

Jag köpte en CD, men inte har en CD-enhet. Hur kan jag installera BullGuard och inte betala igen?

Du kan enkelt ladda ner och installera BullGuard från vår hemsida och sedan aktivera den med licensnyckel från cd-fodralet. Instruktioner om hur du kan göra detta hittar du här.

Kan jag använda BullGuard på mer än 1 dator?

Beroende på abonnemang du har köpt, kanske du kan använda ditt BullGuard konto på upp till 5 datorer. Om du vill kontrollera hur många PC ditt konto är giltigt, gå till
Ditt konto och logga in

Om du vill öka antalet datorer för ditt konto kan du göra det från
denna länk.

Jag behöver bara BG för en dator, men det säger att jag kan använda den på 3 datorer. Har jag köper fel version?

För Storbritannien, Tyskland och andra länder som har en PC alternativ:

Du kan också köpa en BullGuard abonnemang gäller för 1 dator. Om du har köpt en 3-datorkonto av misstag och är fortfarande inom den 30 dagars pengarna tillbaka garanti, kan du skriva ett mail till payment@bullguard.com ber om en återbetalning. Sedan kan du placera en annan ordning, men se till att du väljer en dator alternativ i beställningsprocessen, eftersom alternativet som standard är 3 datorer.

Om du inte hittade den lösning du letade efter, vänligen kontakta vår support.

Ask Red Live Red Top of page

2. BullGuard abonnemang problem

Varför behöver jag registrera mig?

BullGuard är en prenumeration-baserad applikation. Din kontoinformation lagras i vår databas och BullGuard ansluter dagligen för att återkräva de senaste uppdateringarna. Om du inte registrerar ett konto eller om kontot har gått ut kan BullGuard inte längre skydda din dator

Hur kan jag byta användare i BullGuard?

Du kan byta användare i BullGuard genom att välja Ditt BullGuard konto i huvud menyn och sedan klicka på "Byt användare". Ange ditt nya användarnamn och lösenord och klicka på Logga in

Jag har redan betalt för Bullguard. Varför ska jag betala igen

BullGuard abonnemang kan endast användas under en bestämd tidsperiod. Du kan köpa en 1, 2 eller 3 års prenumeration, men när abonnemanget upphör, måste du förlänga den för att vara skyddad.

Om du har förnyat ditt konto och BullGuard fortfarande visar som utgånget, måste du öppna BullGuard, gå sedan till Hem > Ditt BullGuard konto, där trycker du på "Byt användare" och loggar in igen. Då kan BullGuard hämta din senaste abonnemang status

Jag köpte BullGuard, men ändå visar den en test version . Hur kan jag uppdatera mitt konto med min betalning?

Vänligen se denna guide: Hur man aktivera ett BullGuard abonnemang för detaljerade instruktioner om hur du aktiverar ditt betalda konto.

Lyssna

Läs fonetiskt

Ordbok - Visa detaljerad ordbok

1.substantiv

1.PRENUMERATION

2.ABONNEMANG

3.KONTINGENT

Nedan är vanliga problem som kan uppstå:

2.4.1 Du har gjort ett nytt inköp, men du har inte aktivera din licens nyckel ännu. Du kan göra det från Hem menyn> Ditt BullGuard konto i BullGuard applikationen

2.4.2 Du kan ha gjort ett nytt inköp under en ogiltig e-postadress. I det här fallet fick du inte din licens-nyckel. Skicka ett mail till payment@bullguard.com, så att vi kan hjälpa dig få en.

Observera: Punkt 2.4.1 och 2.4.2 avser endast nya inköp, inte förnyelse. Om du har förnyat ditt konto, är det ingen ny licens nyckel som skapas eftersom ditt konto automatiskt förlängas. I detta fall, se steg 2.4.3.
2.4.3 Om du har förnyat ditt konto och BullGuard fortfarande visar som utgått. Du behöver då öppna BullGuard, gå sedan till Hem menyn> Ditt BullGuard konto där trycker du på "Byt användare" och loggar in igen. Då kan BullGuard kunna hämta dina senaste abonnemang status

Jag har bytt emailadress. Hur byter jag mina kontodetaljer i Bullguard?

Du kan göra det från Ditt konto i BullGuard programmet, genom att logga in och sedan klicka på Byt under Användarnamn. Efteråt måste du logga in igen på BullGuard med det nya användarnamnet genom att gå till Hem menyn > Ditt BullGuard konto och klicka på Byt användare

Mer detaljerad information om de förfaranden som behövs kan hittas genom att klicka på följande länkar:

-Byt användarnamn

-Logga in med nytt användarnamn

Jag har ett betalt konto, men du har bara BullGuard test version på din nedladdningssida. Hur kan jag ladda ner den betalda versionen?

Det finns inga separata installationer för test / betal versionen. BullGuard kommer att innehålla samma plugin och funktioner för både test och betal versionen. Den enda skillnaden är teckningstiden.

Lyssna

Läs fonetiskt

Ordbok - Visa detaljerad ordbok

Jag har försökt aktivera min licensnyckel, men den säger att den redan är i bruk. Vad gör jag?

En licens nyckel kan bara användas en gång. När den först aktiveras, blir prenumerationens tid överförd till kontot. Allt du behöver göra efter detta är att logga in med samma användardetaljer på de andra datorerna. Om du blir bedd att ange en licensnyckel hoppar du bara över det.

Jag var tvungen att återställa datorn till fabriksinställningar. Hur får jag BullGuard tillbaka?

Du kan installera BullGuard på datorn om den har tagits bort genom att ladda ner det här och sedan köra installationsprogrammet. Följ sedan anvisningarna.

Se även denna guide för steg-för-steg instruktioner: Installationsguide

Kan jag använda BullGuard på mer än 1 dator?

Beroende på abonnemang du har köpt, kan du använda ditt BullGuard konto på upp till 5 datorer. Om du vill kontrollera hur många PC ditt konto är giltigt, gå till Ditt konto och logga in

Om du vill öka antalet datorer för ditt konto kan du göra det här.

Hur kan jag betala för BullGuard?

Du kan köpa en BullGuard abonnemang från vår Köp sida. Det finns för närvarande betalningssätt:
Betalning med kreditkort
Betalning via banköverföring
Betalning med check, pengar eller postanvisning
Betalning via PayPal
Betalning med autogiro
Betalning via Online Bank
Obs! Tillgängliga betalningsmetoder beror på vilket land du köper från.

Vad är skillnaden i priset på abonnemang?

Priset för en prenumeration varierar beroende på hur mycket backuputrymme du väljer, hur många datorer du vill installera BullGuard på och längden på ditt abonnemang.

Vad händer när BullGuard går ut?

När din BullGuard prenumeration har gått ut kommer BullGuard sluta skydda din dator. Detta innebär att inga framtida uppdateringar kommer att hämtas, plugins kommer att inaktiveras och du kommer inte längre att ha tillgång till din säkerhetskopia. För att åter aktivera BullGuard, måste du förlänga din prenumeration.

Hur får jag tillbaka BullGuard?

För att få tillbaka din BullGuard, gör följande:

1) Ladda ner och installera BullGuard från våran hemsida.
2) Efter installationen blir du ombedd att ange ditt BullGuard användarnamn och lösenord. Om du inte kommer ihåg denna information får du tillgång till https: //www.bullguard.com / passwordRecover.aspx och återställa ditt lösenord.

Jag använder en proxyserver för att ansluta till Internet. Behöver jag ändra något i BullGuard?

Du måste ange din proxyservers detaljer i BullGuard också, så att BullGuard kommer att kunna ansluta till våra databaser. Du kan göra det inifrån BullGuard programmet. Gå bara till avsnittet Hem > Status och inställningar, välj fliken Inställningar och markera alternativet Använd proxy-anslutning. Du kommer att uppmanas att skriva in dina proxyserver detaljer.

Jag installerade testversionen och jag bad om ett användarnamn och lösenord. Hur jag få dem?

Om du inte får möjlighet att registrera ett konto innebär det att BullGuard tidigare installerat på din dator. Detta innebär att du inte kan registrera en ny trial konto hos oss. Vi rekommenderar att du kontaktar vår Support för ytterligare felsökning.

Jag har betalt, men inte fått en licensnyckel. Var hittar jag den?

Obs: Först av allt, observera att när du köper en förnyelse, blir ingen licensnyckel genererad, ditt konto blir automatiskt förlängt. Om du har valt att förnya, se nästa guide för att aktivera ditt betalda konto: Hur man aktiverar ett BullGuard abonnemang.

Om du har gjort ett nytt inköp har ett mail med en licensnyckel skickats till den e-postadress du använde vid beställning. Licensnyckeln visas även i slutet av köpprocessen.

Om du inte kan hitta e-postmeddelandet med licensnyckeln i din inkorg, kontrollera din Spam/Junk mappar.

Om du fortfarande inte kan hitta e-postmeddelandet, vänligen skicka ett mail till
payment@bullguard.com så kommer våra medarbetare hjälper dig att hämta din licensnyckel.

Jag har köpt en uppgradering på mitt konto men BullGuard visar fortfarande x dagar. Hur kan jag uppdatera mitt konto enligt min betalning?

Om du har köpt en uppgradering (inte en förlängning) innebär det att du faktiskt har ökat din backup storlek eller PC antal för närvarande återstående teckningstiden. Detta innebär att antalet dagar som återstår inte kommer att ändras.

Om du vill förlänga din prenumeration tid, måste du förnya ditt BullGuard konto. Det kan du göra här

Jag betalar för BullGuard genom min ISP men kan inte logga på Mitt konto. Hur kan jag hantera mitt konto/ändra lösenord/ändra användarnamn?

Om du köper BullGuard via din ISP kommer du inte ha tillgång till Ditt konto från BullGuard webbplats. Detta beror på att din ISP håller BullGuard konton i en separat databas som endast de kan besöka.

För att göra några ändringar i ditt BullGuard konto, måste du kontakta din ISP.

Jag köpte BullGuard genom min ISP. Var kan jag hämta BullGuard från?

Om du betalar för BullGuard via din ISP, hämta inte installationsprogrammet från vår hemsida. Du måste ladda ner BullGuard installationsfilen från din ISP: s webbplats.

Jag köpte en CD, men inte har en CD-enhet. Hur kan jag installera BullGuard och inte betala igen?

Du kan enkelt ladda ner och installera BullGuard från vår hemsida och sedan aktivera den med licensnyckel från cd-fodralet. Instruktioner om hur du kan göra detta hittar du här.

Kan jag använda BullGuard på mer än 1 dator?

Beroende på abonnemang du har köpt, kanske du kan använda ditt BullGuard konto på upp till 5 datorer. Om du vill kontrollera hur många PC ditt konto är giltigt, gå till Ditt konto och logga in

Om du vill öka antalet datorer för ditt konto kan du göra det från denna länk.

Jag behöver bara BG för en dator, men det säger att jag kan använda den på 3 datorer. Har jag köper fel version?

För Storbritannien, Tyskland och andra länder som har en PC alternativ:

Du kan också köpa en BullGuard abonnemang gäller för 1 dator. Om du har köpt en 3-datorkonto av misstag och är fortfarande inom den 30 dagars pengarna tillbaka garanti, kan du skriva ett mail till payment@bullguard.com ber om en återbetalning. Sedan kan du placera en annan ordning, men se till att du väljer en dator alternativ i beställningsprocessen, eftersom alternativet som standard är 3 datorer.