VANLIGA FRÅGOR

Problem med dina produkter, eller bara nyfiken? Klicka till vänster för att se svaren på dom vanligaste frågorna om BullGuard.

Mer Support?

Om du inte hittar det du söker kan du vända dig till vårt online antivirus forum. Där kan du söka igenom en lista på frågor och svar omkring BullGuards produkter eller publicera dina egna frågor.

Du kan också ställa frågor till oss direkt.

dottedLine

BULLGUARD STANDARD

Kan du berätta lite mer om BullGuard Antivirus?

Kan du berätta lite mer om BullGuards Brandvägg?

Kan du berätta lite mer om Bullguard Online Backup?

Kan du berätta mer om BullGuard P2P skydd?

Vilken teknologi använder ni?

Vilka är det lägsta system kraven för att installera och använda BullGuard?

Är jag 100 % säker mot virus med BullGuard?

Hur kan jag skydda min dator mer effektivt mot virus?

Jag försöker installera några drivrutiner och det säger att jag måste avaktivera eventuella tjänster i fil övervakning har jag körande ... Är det ok, och hur gör jag det.

Varför säger Windows Säkerhets Center att BG modulerna inte är aktiva?

Kan jag blockera tillgång till en specifik internet sida med BG?

Jag har redan ett säkerhetsprogram som löper ut inom några dagar. Kan jag ladda ned och installera BullGuard samtidigt som den andra fortfarande igång?

Är det att rekommendera att använda två antivirus-produkter eller fler i samma system?

Är ni bättre än andra säkerhets produkter?

BULLGUARD ABONNEMANG PROBLEM

Varför behöver jag registrera mig?

Hur kan jag byta användare i BullGuard?

Jag har redan betalt för Bullguard. Varför ska jag betala igen?

Jag köpte BullGuard, men ändå visar den en test version. Hur kan jag uppdatera mitt konto med min betalning?

Jag har bytt emailadress. Hur byter jag mina kontodetaljer i Bullguard?

Jag har ett betalt konto, men du har bara BullGuard test version på din nedladdningssida. Hur kan jag ladda ner den betalda versionen?

Jag har försökt aktivera min licensnyckel, men den säger att den redan är i bruk. Vad gör jag?

Jag var tvungen att återställa datorn till fabriksinställningar. Hur får jag BullGuard tillbaka?

Kan jag använda BullGuard på mer än 1 dator?

Hur kan jag betala för BullGuard?

Vad är skillnaden i priset på abonnemang?

Vad händer när BullGuard går ut?

Hur får jag tillbaka BullGuard?

Jag installerade testversionen och jag bad om ett användarnamn och lösenord. Hur jag få dem?

Jag använder en proxyserver för att ansluta till Internet. Behöver jag ändra något i BullGuard?

Jag har betalt, men inte fått en licensnyckel. Var hittar jag den?

Jag har köpt en uppgradering på mitt konto men BullGuard visar fortfarande x dagar. Hur kan jag uppdatera mitt konto enligt min betalning?

Jag köpte BullGuard genom min ISP. Var kan jag hämta BullGuard från?

Jag betalar för BullGuard genom min ISP men kan inte logga på Mitt konto. Hur kan jag hantera mitt konto/ändra lösenord/ändra användarnamn?

Jag köpte en CD, men inte har en CD-enhet. Hur kan jag installera BullGuard och inte betala igen?

BULLGUARD UPPDATERINGAR

Vilka är de bästa uppdaterings inställningar?

Hur ofta uppdaterar BullGuard?

Varför säger BullGuard att det inte har uppdaterats i X dagar?

Varför säger Windows att BullGuard inte har uppdaterats i X dagar?

BULLGUARD ANTIVIRUS

BullGuard har precis informerat mig om att en infektion var blockerat. Vad gör jag nu?

Vad är realtidsskydd?

Vilka är de bästa för virusborttagning inställningar för realtidsskydd?

Vad händer om jag har 2 AV program som kör sida vid sida? Är jag mer skyddad?

Hur skannar jag min dator?

Varför kan BullGuard inte desinficera eller ta bort ett virus som finns på mitt system?

Hur tar jag bort virus som BullGuard inte kan ta bort?

Varför tar det så lång tid att scanna?

Vad händer om en fil skickas till karantän?

Kan jag ta bort filer i karantän?

Vad händer med filer i karantän som jag skickar till ert virus laboratorium?

Vad är överhoppade filer? Ska jag vara orolig?

Hur kan jag förbättra hastigheten på min dator?

Jag gjorde en scan-log från min dator, men jag har inte hört något från er än?

BULLGUARD BRANDVÄGG

BullGuard Brandvägg fortsätter att fråga om applikationer får tillåtelse att använda Internet. Är jag säker?

BullGuard brandväggen frågar mig om applikationer som vill ha tillgång till Internet? Vad ska jag göra?

Jag har just installerat BullGuard och min Internetanslutning har slutat fungera. Vad gör jag nu?

Jag har just installerat BullGuard och min Internetanslutning har mattats betydligt. Vad gör jag nu?

Jag har just installerat BullGuard och jag har vissa program som inte längre kan ansluta till Internet. Vad gör jag nu?

Jag får attack varningar från BullGuard brandväggen. Är jag säker?

LAN-datorer är inte länge tillgängliga efter installation av BullGuard.

Jag kan inte pinga min LAN dator. Vad kan jag göra?

Jag får attacker från min router / gateway eller LAN PC. Vad behöver jag göra?

"BullGuard har upptäckt ändringar i nätverkskonfigurationen". Varför får jag hela tiden detta meddelande?

Hur kan jag stänga av brandväggens meddelanden?

BULLGUARD SPAMFILTER

Fungerar mitt BullGuard Spamfilter med min Yahoo/Gmail e-post?

Vilka e-postklienter är Spamfiltret kompatibelt med?

Varför har jag en mapp som heter "Spamfilter" i min Microsoft Outlook?

Varför kan inte e-post markerat som spam raderas automatiskt?

Kan jag blockera mail från föremål som finns/ord?

Motstridiga Backup inställningar.

BULLGUARD SUPPORT

Vilken typ av Support har ni?

Hur mycket kostar support?

Vilka språk finns Support tillgängligt i?