BULLGUARD BRANDVÄGG

BullGuard Brandvägg fortsätter att fråga om applikationer får tillåtelse att använda Internet. Är jag säker?

De applikationer som automatiskt får tillgång till Internet har tidigare testats av oss och är legitima program. Du behöver inte oroa sig, eftersom inga virus kommer att tillåtas automatiskt tillgång till Internet.

BullGuard brandväggen frågar mig om applikationer som vill ha tillgång till Internet? Vad ska jag göra?

När du tillfrågas om du tillåter ett program att ansluta till Internet, markera alternativet
Kom ihåg mitt svar och klicka sedan på Tillåt eller Tillåt inte, beroende på dina önskemål. Detta kommer att lära brandväggen hur man skall agera när ett visst program vill ansluta till Internet, så att du inte blir tillfrågad varje gång du använder det programmet.

Jag har just installerat BullGuard och min Internetanslutning har slutat fungera. Vad gör jag nu?

Öppna BullGuard och välj
Brandvägg och klicka sedan på Brandväggsinställningar. Kontrollera att din webbläsare är inställd som Tillåten.

Om det är och du fortfarande inte kan ansluta till Internet, stäng av brandväggen genom att klicka på
brandvägg är aktiv ikonen på i Firewall fönstret. Kontakta Support för ytterligare felsökning.

Jag har just installerat BullGuard och min Internetanslutning har mattats betydligt. Vad gör jag nu?

Först och främst kontrollera om nedgången beror på vår brandvägg genom att stänga av denna tillfälligt. Du kan göra detta genom att klicka på
brandvägg är aktiv ikonen i Firewall menyn. Om nedgången är löst vänligen se till att alla andra brandväggarna är avinstallerade och också att Windows-brandväggen är avstängd. Starta om datorn efter att ha gjort allt detta.

Om nedgången kvarstår, kontakta support för ytterligare felsökning.

Jag har just installerat BullGuard och jag har vissa program som inte längre kan ansluta till Internet. Vad gör jag nu?

Öppna BullGuard och välj Firewall ikonen och klicka sedan på tillämpningsregler ikonen. Se till att applikationerna är inställda på Tillåt.
Om programmen inte finns i tillämpningsföreskrifter listan, kan du behöva lägga till dem manuellt. Kolla denna
guide för att lära dig hur du lägger till program i Firewall programregler.

Jag får attack varningar från BullGuard brandväggen. Är jag säker?

Om du har fått en varning av BullGuards brandvägg om en attack , behöver du inte oroa dig eftersom detta innebär att attacken framgångsrikt har blockerats. Brandväggens standard åtgärd är att tillfälligt förbjuda angriparens IP för 300s (5 minuter).

LAN-datorer är inte länge tillgängliga efter installation av BullGuard.

Om du inte längre kan se eller komma åt andra datorer från nätverket efter installationen kan du gå till BullGuard programmet
Brandvägg ikonen > Brandväggsinställningar. I Subnät fliken Kontrollera att nätverkskortets uppgifter finns kryssa sedan i alla rutor från Betrodda undernät listan. Starta om datorn och du bör kunna se/komma åt datorerna igen.

Jag kan inte pinga min LAN dator. Vad kan jag göra?

Om du inte längre kan pinga en annan dator från ditt LAN efter installationen BullGuard öppnar BullGuard programmet och gå till
Brandvägg ikonen > Brandväggsinställningar. I Subnät fliken Kontrollera att nätverkskortets detaljer är närvarande och att motsvarande boxar är förkryssade.

Gå även till tillämpningsregler från brandväggen och välj ICMP fliken Regler. Se till att [0] Echo Reply och [8] Echo Request har både under och alternativ aktiverat.

Jag får attacker från min router / gateway eller LAN PC. Vad behöver jag göra?

Du kan lägga till IP-adressen för enheten eller som en pålitlig värd i BullGuard. Detta skulle stoppa Brandväggen från att upptäcka det som en angripare.

Du kan göra det i
Brandväggs fliken i BullGuard > Brandväggsinställningar. Välj fliken Säkerhet, klicka på Konfigurera knappen bredvid Aktivera upptäckt attack, klicka på Uteslut betrodda värdar från upptäckta angrepp. Klicka på Ange IP-adressen i fältet Adress och 255.255.255.255 i fältet Nätmask.

Slutligen klickar du 3 gånger på
OK för att inställningarna ska sparas.

"BullGuard har upptäckt ändringar i nätverkskonfigurationen". Varför får jag hela tiden detta meddelande?

Detta meddelande anger helt enkelt att din nuvarande nätverkskonfiguration har upptäckts. Du behöver inte oroa dig för det. Om du vill kan du stänga av denna anmälan från brandväggs avsnittet i BullGuard> Brandväggsinställningar > fliken Varningar. Helt enkelt avmarkera alternativet Meddela mig när nätverkskonfiguration förändringar upptäcks.

Hur kan jag stänga av brandväggens meddelanden?

Du kan inaktivera Firewall anmälningar från
Brandväggs ikonen i BullGuard > Brandväggainställningar > fliken Varningar.