Premiumtjänster

Få snabb och prioriterad hjälp från vårt trevliga expertteam

• Virusborttagning

När du har ett virus är varje sekund dyrbar. Med BullGuard Virus Removal fjärrgenomsöker vårt expertteam din dator och tar bort alla befintliga skadliga program så att virusen försvinner.

Köp nu
  • Installation & Konfiguration

Behöver du hjälp med att konfigurera BullGuard-programmet? Då är BullGuard Install & Set Up rätt för dig – en tjänst som gör att du kommer igång snabbt, smidigt och utan problem.

Köp nu
  • PC Tune Up

Se till att datorn arbetar blixtsnabbt med BullGuard PC Tune Up. Vårt supportteam ser till att datorn fungerar med optimal prestanda, så att du aldrig behöver vänta på långsamma processer.