BullGuard Premium Services

Du kan nu få företräde till snabb, prioriterad och tillmötesgående hjälp från våra experter med att:

• Undanröja alla virus
  • Installera och konfigurera BullGuard
  • Optimera datorprestandan

Tjänsten är tillgänglig dygnet runt på engelska. För övriga språk, vänligen följ denna länk: Supportavdelningens alla öppettider.

BullGuard Virus Removal

Bli av med alla virus. Få nyttiga råd och tips om hur du kan hålla din dator fri från virus och övriga hot.

BullGuard Install & Set Up

Koppla av och spara tid, låt oss installera BullGuard åt dig.

BullGuard PC Tune Up

Snabba upp din dator. Låt oss finjustera ditt system.

Varför välja BullGuard Premium Services?

• Omedelbar tillgång till prioriterad service från vår Support som besvarar alla dina frågor
  • Personligt anpassade råd och tips gällande förebyggande säkerhetsåtgärder
  • Snabb service tillhandahållen av vår sakkunniga och erfarna supportpersonal
  • Utmärkta recensioner från nöjda kunder och oberoende testare inom datasäkerhetsområdet
  • Vänlig och hjälpsam supportpersonal
"Utomordentligt bra service från BullGuard, som genom fjärrassistans fick igång min dator igen på nolltid!"
av Jamie