Installation & Konfiguration

Behöver du hjälp med BullGuard-installationen? Vårt trevliga och sakkunniga supportteam hjälper dig att installera BullGuard-programmet. De ser till att det fungerar smidigt och effektivt, och avinstallerar alla oförenliga säkerhetsprogram som kan vara igång på din dator.

Köp nu

få support på engelska som är tillgänglig dygnet runt. Ta en titt på vårt schema för andra språk.

Vill du konfigurera BullGuard-programmet?

Vi kan göra det åt dig! Med BullGuard Install & Set Up får du omedelbar hjälp av vårt kunniga supportteam. En av våra experter fjärransluter till datorn och

• tar bort andra eventuella säkerhetsprogram för att säkerställa systemets stabilitet
  • kontrollerar att BullGuard fungerar korrekt
  • installerar BullGuard-programmet och konfigurerar det så att datorn körs snabbt och säkert
  • ger en kort handledning om hur du använder BullGuard och dess funktioner
  • aktiverar licensnyckeln och konfigurerar ditt BullGuard-konto
  • ger en sammanfattning av åtgärderna
  • ser till att BullGuard täcker rätt antal datorer, enligt prenumerationen
  • svarar på eventuella frågor angående säkerhet som du kan ha.

Kundrecensioner