Installera BullGuard Mobile Security

Installationen av BullGuard är enkel och tar endast några ögonblick. Observera att installationskraven för Mobile Security är Android 4.0 eller högre samt en fungerande Internetuppkoppling.

Steg 1

Öppna Google Play Butik på din enhet och genomför en sökning efter “BullGuard”. Klicka därefter på BullGuard Mobile Security (eller öppna denna länk i enhetens webbläsare: www.bullguard.com/ms - som omdirigerar dig till vår app i Google Play Butik).

Nästa steg är att klicka på INSTALLERA och ta del av informationen som visas, närmare bestämt en lista över de resurser som BullGuard ska få åtkomst till, samt de kommandon det får rättighet att utföra på din enhet. Ifall du accepterar villkoren, klicka på GODKÄNN för att fortsätta till nästa steg.

Steg 2​

På skärmen kommer du nu att se en indikator som visar installationsförloppet. Vänligen avbryt inte installationsprocessen innan den har slutförts för att undvika problem vid en eventuell ominstallation. Stäng inte heller av telefonen

InstallProgress

Steg 3

Installationsprocessen som slutförs vanligtvis inom några ögonblick efter start ger dig möjligheten att öppna Mobile Security-applikationen. För att köra programmet, klicka på ÖPPNA. Ifall du önskar starta den vid ett senare tillfälle, stäng Google Play Butik och starta om appen från enhetens lista över installerade applikationer.

Så fort applikationen har installerats klart, klicka på Öppna för att börja använda den.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att fortsätta att bläddra, vi antar att du har något att invända att acceptera cookies. Du kan ändra dina cookie-inställningar när som helst.